Návštěvník rekwy Odesláno 3. září 2013 Sdílet Odesláno 3. září 2013 no to mi napíše: Nebyla přijata žádná data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. září 2013 Sdílet Odesláno 3. září 2013 Neco jsem nasel jeste zde, ale asi to fungivat nebude http://www.ubeeinteractive.com/support/ ... -log-modem’s-web-user-interface Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rekwy Odesláno 3. září 2013 Sdílet Odesláno 3. září 2013 hele ja vím 100% že to není modemem ale chybou UPC jen nevím jak jim to mám dokázat edit: není totiž snad možné aby mi 3 modemy dělaly takovou latency...navíc kamarad co ma ten samy net ma i ten TC7200 a nedela mu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník emailer3 Odesláno 3. září 2013 Sdílet Odesláno 3. září 2013 Jo, to už je klasika. Něco racionálního jim tvrdíš a ten operátor ti stejně opakuje tu svou, i když o problému nemá potuchy. To je fakt zlo. Nevím. Jediným řešením je asi pohrozit odchodem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 3. září 2013 Sdílet Odesláno 3. září 2013 pokud skutečně neni chyba na tvý straně a v upc to nevypadá nadějně, pak po zalání výpovědi se většinou ledy pohnou... minimálně se tim někdo začne skutečně zabejvat v takovýhle situaci je to nejrychlejší řešení... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rekwy Odesláno 3. září 2013 Sdílet Odesláno 3. září 2013 to už jsem zkoušel jednou...na druhy den jsem mel telefon a vubec je to nezajmalo že chcu odejit...jinak bysem i odesel jenze u me v baraku je jenom upc.. co takhle nějake měření nebo něco aby jsem jim ukazal že je problem u tech trotlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 3. září 2013 Sdílet Odesláno 3. září 2013 jak moh bejt na druhej den telefon, když ten dopis minimálně jeden den cestuje? ono jinak to ani nejde, jedině dopisem... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
randomofamber Odesláno 4. září 2013 Sdílet Odesláno 4. září 2013 Co mě zvýšili rychlost z 60/6 na 120/12 mě to taky občas udělá. Je to docela nepříjemné při on-line hraní... Třeba ve WOT najednou tank nezareaguje a místo aby zastavil vjede přímo do palby... Bohužel se to vyskytuje nepravidelně (i když ne moc často, tak jednou za 5-10 minut) a mžikově (ani ne na vteřinku), ale díky zákonu schválnosti v nevhodnou chvíli... Před zvýšením rychlosti to nedělalo... Citovat 300 Mb/s - Komfort UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní Praha, Černý most I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rekwy Odesláno 4. září 2013 Sdílet Odesláno 4. září 2013 presne muj problem u wot ping az 999ms u cs:go 260ms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. září 2013 Sdílet Odesláno 4. září 2013 Mozna je to zpusobeno ti, ze linka k tobe se kratkodobe pretizi a tim naroste odezva, to zvyseni rychlosti by to naznacovalo. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.