Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dík. Tak to nafotím a ještě dnes to tam dám.

Odesláno

Napiš tam, že zájemci sdělíš sn modemu, aby si u UPC mohl ověřit převod modemu

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Dobře. Včera jsem ještě psal do UPC, jak to bude v případě prodeje. Zatím se neozvali. Já měl jen strach, aby tento modem, když jsem ho přestal užívat, "neodepsali"!

Odesláno

Zdravim, taky cekam na novy modem mam takovy problem u toho puvodniho Cisco se nemohu dostat do nastaveni modemu vzdycky kdyz se tam pripojim, tak mi v anglictine vyskoci hlaska neco o nepodporovani JAVA. JAVU jsem si nainstaloval a porad to nejde. Bohuzel ta hlaska tam vydrzi pouze chvilku tak to nemuzu ani poradne precist. Jde mi o zmenu hesla. Drive to fungovalo bez problému díky za pomoc

Odesláno

jestli sis instaloval java runtime environment od oraclu, tak to můžeš zase vykopnout, protože nejen že je to na nic, ale ještě je to děravý jak cedník, plný bezpečnostních děr... nejspíš máš nějakej problém s prohlížečem, tak ho odinstaluj, vyčisti počítač ccleanerem a zase nainstaluj...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
Dobře. Včera jsem ještě psal do UPC, jak to bude v případě prodeje. Zatím se neozvali. Já měl jen strach, aby tento modem, když jsem ho přestal užívat, "neodepsali"!

hod to na bazos v rozmezi litr az patnact set a jakmile budes mit zajemce zavolate na infolajnu a ty sdelis sve cislo smlouvy a jeho cislo smlouvy na kterou to prevadis nasledne to same pres kontaktni formular pisemne, prevod trva byrokraticky cca tri dny, novemu majiteli prijde sms ze modem je "naveden" (velice oblibene slovo u UPC) a muze ho zacit pouzivat, aktualni zkusenost cca mesic nazpet s identickym modemem

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Zdravím.Nevíte, proč mi tenhle Technicolor vyfasoval dvě IP adresy? Jedna je pro samotný Technicolor USA a druhá pro cosi od firmy Thomson.

• Premium
  • Premium
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • Ostrava-Poruba
Odesláno

technicolor je bejvalej thomson, stejně tak arris je původní motorola nebo cisco původní scientific atlanta... btw jaký dvě ip adresy? :o

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

no ve své domácí síti

• Premium
  • Premium
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • Ostrava-Poruba
Odesláno

IP WAN + IP LAN?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague