Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Asi jo.Mimochodem i Technicolor mi po pár minutách zahodí wide kanál a z 90M na wifině jsem na 30M.Ať ho nastavím jak chci,výsledek pořád stejný.

• Premium
  • Premium
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • Ostrava-Poruba
Odesláno

Wifin tady mám docela dost,vždycky tak průměrně patnáct,ale pomocí programu Inssider jsem se cpal do volných kanálů.Nakonec jsem vyzkoušel všechny možné kombinace se stejným výsledkem-wide kanál se odpojí vždy přesně po pěti minutách a už nenaskočí.Stejné to bylo i s Ciskem 3925.Mám odzkoušeno,když jsem zapojil za tenhle modem klasický router (TP-Link,Tenda),vždy bez problémů jely na plnou rychlost (70-90M) a wide kanál se nikdy neodpojil.

• Premium
  • Premium
  • ALLinONE
  • Ostrava-Poruba
Odesláno

Ahoj,

řešil jste někdo u tohoto mudemu, jak nastavit FTP-ko do PC. Původní jsem měl jednoportové Cisco s vlastním routerem a vše fungovalo, nyní mam tento modem a nedokážu se "skrz" něj na portu 21 dostat do počítače. Máte s tímto někdo zkušenosti?

Díky

Odesláno

Uvažuji o koupi modemu..Teď mám Cisco 3925.Nebudu mít problém se signálem?

Channel 1: -1.4 dBmV 37.8 dB

Channel 2: -0.8 dBmV 38.2 dB

Channel 3: -1.2 dBmV 38.3 dB

Channel 4: -1.1 dBmV 36.8 dB

Channel 5: -1.4 dBmV 36.3 dB

Channel 6: -1.4 dBmV 37.9 dB

Channel 7: -1.3 dBmV 38.2 dB

Channel 8: -1.5 dBmV 36.5 dB

--------------------------------------------------------------------------------

Upstream Channels

Power Level:

Channel 1: 43.2 dBmV

Channel 2: 41.2 dBmV

Channel 3: 0.0 dBmV

Channel 4: 0.0 dBmV

Upraveno uživatelem Návštěvník

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • -Most
Odesláno

Dobry den,potreboval bych vedet:jde u tohoto modemu vypnout Wifi signal?Jde mi o to ze bych mel Wifi-modem pripojen k PC kabelem (napevno) jen jako kabelovy modem no a Wifi zareni/signal budu zapinat jen v pripade vyuziti mobilniho zarizeni - Ipad,mobil atd...

Je takova moznost?Dekuji za odpoved.

Odesláno

A smysl je jaký?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague