Odesláno 22. října 2013 11 let Mám nainstalovány win 7, 1Gb externí síťovku a už jsem vyzkoušel snad vše. strč kabel do jiný síťovky a uvidíš ale je to divný, když se to začalo dít hned po výměně, takže nejspíš reklamace - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 3. listopadu 2013 11 let Jen pro kompletnost informací... problém vyřešen. Zní to neuvěřitelně, ale hned 2 síťové kabely, které jsem zkoušel po sobě byly nějaké vadné. Dnes vyzkoušen úplně nový síťový kabel a rychlost downloadu hned hezkých 239 Mb/s. Tak to jsem opravdu nečekal, že za vším bude blbej kabel 500 Mb/s Jiná služba Komplet HD Mediabox Praha Modřany
Odesláno 13. listopadu 2013 11 let Venca79: nebyli ty "vadné" kabely náhodou jen cat5? Jinak, vcera mi dosel, vsechno funguje nadherne jen ta wifina ma horsi dosah, ale byt 2+1 v pohode pokryje.
Odesláno 13. listopadu 2013 11 let Možný to je, každopádně jsem si připadal jak totální blbec.A ano, od té doby pracuje na výbornou, takže určitě doporučuju. 500 Mb/s Jiná služba Komplet HD Mediabox Praha Modřany
Odesláno 14. listopadu 2013 11 let jen ta wifina ma horsi dosah, ale byt 2+1 v pohode pokryje. No já jsem z wifi naprosto nadšený !! Mám na wifi úplně stejnou rychlost jako na kabelu v bytě 3+1 viz. obr.
Odesláno 14. listopadu 2013 11 let moje tři ne úplně pozitivní zkušenosti s tímto modemem/routerem: - odmítá změnit IP adresu na 192.168.1.1 a k ní odpovídající přidělování DHCP serverem (takže jsem musel všechna zařízení s pevnou IP překonfigurovat) - při použití pevných IP adres ve Windows (7) nelze zadat jako DNS server IP modemu/routeru (výchozí 192.168.0.1), musí se zadat napevno adresy DNS serveru UPC (takže pokud se změní nebude fungovat Internet a člověk si je bude muset znovu zjistit přepnutím na automatické přidělení DHCP serverem) - při změně IP adresy ve Windows dojde k zablokování přístupu k web administraci modemu/routeru - píše, že uživatel je již přihlášen a nelze se přihlašovat víckrát najednou - takže je třeba se před změnou IP adresy z administrace odhlásit, v nastavení jsem nenašel jestli existuje nějaká doba automatického odhlášení, pokud ne, tak je to vážně problém jinak s rychlostí spokojenost - běží na mém maximu 250/20 také jsem zatím nepřišel na to, jak zpřístupnit administraci přes web zvenku, ale do manuálu jsem zatím nekoukal... Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Odesláno 14. listopadu 2013 11 let Přesně z těchle důvodů jsem se s nimi dnes domluvil na vrácení a výměně za klasický modem. Tohle se s Ciscem nedá srovnat, takže si tam hodím vlastní router..
Odesláno 15. listopadu 2013 11 let Chci se zbavit toho Technicolor smejdu, ale nevim jestli na Ciscu pojede 240mbit, "pry" ne. Kazdopadne ja jsem z tech 5% co potrebujou bridge nebo alespon DDNS, mozna kvuli tomu downgraduju na 120mbit. Je nekdo, komu bridge zapli? Jo a samozrejme mam router, modem od ISP nikdy nemam jako router, to je tak pro dedky. Muj drahej router by rad WAN IP, aby me poskytoval cloudove sluzby, DDNS a vsechny ty vecicky pro produktivitu.
Odesláno 15. listopadu 2013 11 let nevim jestli na Ciscu pojede 240mbit, "pry" ne. samozřejmě že pojede, pokud to bude obyčejnej modem a ne wifi modem - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 15. listopadu 2013 11 let Chci se zbavit toho Technicolor smejdu, ale nevim jestli na Ciscu pojede 240mbit, "pry" ne. Kazdopadne ja jsem z tech 5% co potrebujou bridge nebo alespon DDNS, mozna kvuli tomu downgraduju na 120mbit. Je nekdo, komu bridge zapli?Jo a samozrejme mam router, modem od ISP nikdy nemam jako router, to je tak pro dedky. Muj drahej router by rad WAN IP, aby me poskytoval cloudove sluzby, DDNS a vsechny ty vecicky pro produktivitu. Na WiFi modemu Cisco jsem nejvíce vytáhl 150/25 Mbps
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.