Návštěvník Odesláno 10. února 2015 Sdílet Odesláno 10. února 2015 Máte někdo zkušenosti s rychlostí přes Wifi N (2,4Ghz) s tímto routerem? Na vše zařízeních mi to běží jen 3,5Mbit. Zkoušel jsem všechna možná nastavení. Pomůže jen pokud zakážu 802.11 v nastavení routeru, tím se přepne jen na Wifi G a rychlost je dostačujících 20 Mbit. 120Mbit přes kabel běží v pohodě, problém mám s tou Wifinou. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 11. února 2015 Sdílet Odesláno 11. února 2015 802.11 je standard pro WiFi Pokud máte zapnuto nějaké abgn mixed, tak se rychlost vždy řídí dle nejpomalejšího zařízení. Zkusil bych zapnout zpět to N only a zkoušet jedno zařízení po druhém (vždy, aby bylo připojeno k WiFi opravdu jen jedno zařízení). Třeba tak přijdete, které zařízení si s tím nerozumí. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 11. února 2015 Sdílet Odesláno 11. února 2015 To už snad dávno neplatí, že se rychlost řídí dle nejpomalejšího zařízení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 11. února 2015 Sdílet Odesláno 11. února 2015 Ale platí Když se k modemu připojí telegon co umí jen 802.11g, tak mu NTB s 802.11N pojede také jen přes G Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SlaJ Odesláno 11. února 2015 Sdílet Odesláno 11. února 2015 Měl jsem připojen jen mobil LG G3 a rychlost byla 3,5Mbit (všechna nová zařízení). Je divné, že na zařízeních, které umí jen Wifi G to jede 20Mbit. Mělo by to jet tedy dle nejpomalejšího zařízení aspoň 20 Mbit. Vím, že 802.11 je standard WiFi, předpokládal bych, že když ho v routeru zakážu nepojede WiFi vůbec, ale v případě tohoto routeru tomu tak není (pouze jede jako G). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. února 2015 Sdílet Odesláno 15. února 2015 Nastavuji tiskárnu Canon přes WPS. V návodu na instalaci je uvedeno ze se ma podržet dele než 2 vteřiny a naváže se spojeni s tiskárnou, při vyhledávání přístupového bodu kontrolka WiFi na tiskárně blika, při připojování ma blikat jak kontrolka WiFi tak kontrolka napájení. Bohužel až sem jsem se nedostala. Ani při podrzeni tlačítka WPS na modemu tiskarna zařízení zřejmě nenachází. Nekdo tu psal o kontrolce WPS tlacitka, ale zadnou u nej nevidím. Můžete mi někdo říci jak postupovat? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 15. února 2015 Sdílet Odesláno 15. února 2015 pro začátek vypnout wps http://www.pcpro.co.uk/realworld/374104 ... fi-network Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. února 2015 Sdílet Odesláno 16. února 2015 Super, díky, něco v češtině by nebylo? Fakt oceňuji Váš přístup když někdo napíše ze je laik! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 16. února 2015 Sdílet Odesláno 16. února 2015 článek je jenom bonus, wps se vypíná v administraci (jestli to u toho technicoloru je vůbec možný) on tu někdo něco psal o nějakym laikovi? Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 17. února 2015 Sdílet Odesláno 17. února 2015 wps se dá vypnout vše je v návodě http://www.upc.cz/pdf/TC7200_UserManual-CZ_final.pdf strana 53. Tiskárnu pak normálně připojit přes heslo. Jinak docela arogant Niku, trošku slušnosti tady není ničí povinností ti pomáhat, nejseš na ofico podpoře UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.