Návštěvník allien Odesláno 29. dubna 2015 Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Nejen z tohoto důvodu, je lepší pronájem, než koupě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 29. dubna 2015 Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 V čem je pronájem lepší jak koupe? Ten modem vydrží minimane 3 roky a za tu dobu se investice vrati. Když se ti zařízení poroucha, tak se k tobě chovaj úplně stejne jak kdybys ho mel pronajaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ondra1811 Odesláno 6. května 2015 Sdílet Odesláno 6. května 2015 Dobrý den. Od dnešního rána mi na tomto modemu přerušovaně bliká kontrolka US (UPSTREAM),jindy neblikala.Je to na závadu a nebo si toho nemám všímat ? Děkuji ondra 1811 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. května 2015 Sdílet Odesláno 6. května 2015 jestli všechno funguje bez problému, tak neni co řešit Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ondra1811 Odesláno 6. května 2015 Sdílet Odesláno 6. května 2015 ok dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. května 2015 Sdílet Odesláno 6. května 2015 No ja bych rekl ze nejaky problem tam bude, mozna v poctu naladenych kanalu, mrknin se do rozhrani modemu na stav signalu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ondra1811 Odesláno 6. května 2015 Sdílet Odesláno 6. května 2015 No.Modem jsem dal do tovarniho nastaveni a porad stejne.akorat kdyz jsem otevrel web.administraci tak mi prislo, ze tam pribyli vetsi moznosti nastaveni a tak me napadlo jestli to nemuze byt tim ze by tam byl novy firmware.Kazdopadne net jede na plno bez vypadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ondra1811 Odesláno 7. května 2015 Sdílet Odesláno 7. května 2015 Spise jestli neni problem v upc dns jelikoz kdyz dam ve windows diagnostiku tak rekne ze zarizeni je spravne nastaveno ale dns neodpovida mozna zmenit dns Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 7. května 2015 Sdílet Odesláno 7. května 2015 https://developers.google.com/speed/public-dns/ Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ondra1811 Odesláno 7. května 2015 Sdílet Odesláno 7. května 2015 Uvidim vecer.Nekdy totiz neptoblikava a je to ok.mozns ze ma upc zde lok vypadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.