Odesláno 29. dubna 2015 9 let V čem je pronájem lepší jak koupe? Ten modem vydrží minimane 3 roky a za tu dobu se investice vrati. Když se ti zařízení poroucha, tak se k tobě chovaj úplně stejne jak kdybys ho mel pronajaty
Odesláno 6. května 2015 9 let Dobrý den. Od dnešního rána mi na tomto modemu přerušovaně bliká kontrolka US (UPSTREAM),jindy neblikala.Je to na závadu a nebo si toho nemám všímat ? Děkuji ondra 1811
Odesláno 6. května 2015 9 let jestli všechno funguje bez problému, tak neni co řešit - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. května 2015 9 let No ja bych rekl ze nejaky problem tam bude, mozna v poctu naladenych kanalu, mrknin se do rozhrani modemu na stav signalu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. května 2015 9 let No.Modem jsem dal do tovarniho nastaveni a porad stejne.akorat kdyz jsem otevrel web.administraci tak mi prislo, ze tam pribyli vetsi moznosti nastaveni a tak me napadlo jestli to nemuze byt tim ze by tam byl novy firmware.Kazdopadne net jede na plno bez vypadku
Odesláno 7. května 2015 9 let Spise jestli neni problem v upc dns jelikoz kdyz dam ve windows diagnostiku tak rekne ze zarizeni je spravne nastaveno ale dns neodpovida mozna zmenit dns
Odesláno 7. května 2015 9 let https://developers.google.com/speed/public-dns/ - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 7. května 2015 9 let Uvidim vecer.Nekdy totiz neptoblikava a je to ok.mozns ze ma upc zde lok vypadek
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.