Odesláno 20. května 2015 9 let Já myslím, že stačí mít modem odkoupený a wifi si vypnout a u odkoupených zařízení to zatím vypadá, že nebude aktivní ani ta "druhá" wifi-free přímo od upc. Takže snad netřeba shánět modem bez wifi... Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Odesláno 4. června 2015 9 let muže někdo popsat k cemu dojde po restartu modemu ? ( predpokládám že na ip adresu to nemá vliv )
Odesláno 4. června 2015 9 let Zařízení se vypne a zapne. Naladí si znovu kanály pro zpětný i dopředný směr, stáhne si konfigurační soubor a přihlásí se do sítě. To je asi tak z těch hlavních věcí vše. Tedy pokud nemyslíte kompletní reset, kdy se navíc vrátí vše do továrního nastavení a ztratí se veškeré nastavení, které uživatel změnil. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. června 2015 9 let myslel jsem stlacení viz obrazek kompletní reset je co ? a co ta ip adresa, zustane porad stejna ?
Odesláno 4. června 2015 9 let to neni tlačítko pro restart, ale pro reset obnova výchozího nastavení... ip adresa se mění jenom po změně mac adresy připojenýho zařízení - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. července 2015 9 let Lze v domácí síti Technicolor TC 7200 restartovat ? Ať již pře webové rozhraní nebo pomocí nějakého programu. V menu jsem hledal, ale nenašel, je tam jen volba Výchozí tovární nastavení, ale žádný restart. Zařízení je za skříní a složitě přístupné. A nevím jak provést restart ať již ze stolního PC po kabelu, nebo přes noťas a WI-FI. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 2. července 2015 9 let Hlavní jistič, i vypínač jako dobrý, ale jde to i nějak normálněji ? Přesněji za pomocí počítače ? 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 3. července 2015 9 let Strčit do zdroje PC ocelovou šponu aby ho to zkratovalo = vyhození pojistek ) to jen abych se přidal k uvedeným nápadům a bylo to přes PC. A teď normálně nerestartuje se když provedeš nastavení/nějaké změny a dáš uložit ? nemám TC doma tak nemohu odzkoušet ale věčina routru toto dělá.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.