Návštěvník warman Odesláno 14. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Cisco 3208 umoznuje co vim tak az 300mbits. K nemu si kup lepsi router (nenqrocny uzivatel oceni 1043nd). Ja s tc7200 jsem spokojen, signal ale neni rozhodne nikterak silny, ale pro me dostarecny. Ip tiskarny mizes nastavit do ni a das ji mimo rozsah ip adres modemu. Jde i v rozsahu, modem to pozna, tam taky neni problem. Ale bohuzel snad jen zatim nelze nastavit k mac adrese urcitou ip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Krupi Odesláno 14. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Router má IP 192.168.1.1, na tiskárně mám manuálně nastaveno 192.168.1.103, v nastavení routeru mám tuto IP nastavenou v záložce Address Reservation. Pokud bych to měl jen na té tiskárně, tak snad by ji router dokázal najít i tak. O 1043ND jsem právě uvažoval, protože jsem nenáročný uživatel V případě že bych za modem Technicolor zapojil stávající router, kabelem připojil počítače přímo do modemu ( kvůli rychlosti LAN ) a router používal jen pro WiFi, fungovalo by to tak? Fungovala by wifi tiskárna jako síťová pro všechna zařízení připojená přes Wifi router i pro ta kabelem přímo do modemu? Děkuju za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo_Moucha Odesláno 14. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 upřímně za mne bych radši TC nebral, pokud bych měl jinou volbu (já neměl), ale pokud cisco nezvládá tu vyšší rychlost, tak je to škoda... anebo vyčkat, až bude UPC nabízet třeba nějakou rozumnější alternativu? Citovat Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 14. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 "nenqrocny uzivatel oceni 1043nd" Proč nenáročnej? Tento TP-Link je zrovna jeden z nejvýkonnějších a k dokonalosti mu chybí akorát absence 5GHz pásma. Jinak nelze nic vytknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo Odesláno 15. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Tak me 200 wan to lan neda, ale mozna mam jen neco blbe nastaveno, mozna nejaky ddwrt bug. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 15. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 wr1043nd dá na wan2lan 940+ Mb/s, takže někde je něco špatně Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 15. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Samozřejmě se bavíme o v2 a ne o v1, kde byl limit 130Mbps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 1043nd ten (skoro) gigabit uroutuje jen pokud je aktivní HW akcelerace NATování (mají ji i jiné novější routery téhle značky). Alternativní firmwary (ddwrt, openwrt) tuhle akceleraci ale nejspíše nepodporují, takže to pak jede jen kolik zvládne CPU, takže nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník evlo Odesláno 17. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 (upraveno) Samozřejmě se bavíme o v2 a ne o v1, kde byl limit 130Mbps.Ja mam takovej bilej, v tom pripade teda jedine koupit nejakej moderni asus aby to melo rozumne funkce i rychlost a ty zas zerou jak svina Upraveno 17. listopadu 2015 uživatelem evlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 17. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Na routeru je na spodní straně štítek.. tohle nám nic neřekne, bohužel. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.