Odesláno 8. ledna 2016 9 let Tenhle modem/router je totálně děsivý pro trošku náročnějšího uživatele. Při více tcp/udp spojeních (zejména Torrenty) modem začne spojení nad určitý počet (můj tip je tak 100) zahazovat. Tzn. že jakmile stahujete torrenty, a pár jich je nasdílených, tak buďto musíte limitovat tvrdě počet spojení (=je to o dost pomalejší, protože využít pásmo 100MBit při 10 spojeních je téměř nereálné) nebo se vám při stahování nenačte ani obyčejná webová stránka. Při usínání laptopu a integrované wifi docházelo k odpojení od wifi při probuzení. Pořídil jsem do laptopu tedy USB Dongle wifi 5Ghz, ale zase mi po 1-2 minutách vypadávalo spojení a servery jako stream.cz či youtube.cz přestávali fungovat. Na nějaké základní použití ten modem/router asi stačí (co byste očekávali za dva litry, taky že jo), ale pokud je člověk náročnější, tak doporučuji udělat to co jsem udělal já - bridge mode. Když jsem dal modem do bridge módu, za to zapojil linuxový stolní PC s wifi kartou, tak je to nádhera. Na gigabitové lince vidím download čistých 100Mbit a upload cca. 11 Mbit. Wifina s mým SW AP pomocí hostapd funguje naprosto luxusně. Torrenty můžu stahovat při použití 1.000 spojení a u toho v klidu surfovat na youtube či stream a pouštět si videa bez nějakého sekání či vypadávání. Mám malý počítač co má spotřebu 35W (měřil jsem to), tak ho asi nechám furt zapnutý a budu ho používat i jako router, viditelně je to nejlepší řešení. Stejný počítač mám jako multimediální centrum a všechno. Nejlepší je zvolit Linux, pokud mu člověk rozumí, protože zrovna síťování, routování a softwarový AP je otázka pro profíka nastavení na hoďku. Ve Windows by na to bylo potřeba milión placených aplikací, pokud byste to vůbec rozjeli...
Odesláno 8. ledna 2016 9 let nebo koupit normální router za litr a nastavení je otázka 15 sekund - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 12. ledna 2016 9 let Ahoj, jde TC 7200 přepnout do Bridge a současně použít jeho telefonní zásuvky pro zapojení obyčejného telefonu na VoIP telefonování? Nebo se to tluče? Děkuji Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 12. ledna 2016 9 let Ne. Výstup na telefon funguje jen s UPC telefonní službou. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 28. ledna 2016 9 let Ahoj, jaký máte stabilní rychlosti Wi-Fi s tímhle modemorouterem? Mám signál 95+, kanály jsem vybral co "nejdál" od ostatních, bandwith na 20/40 Mhz, žádný šifrování a občas mi to jede krásně 100 Mbit, jenomže to za chvíli spadne na 40-50 a musím si s tím hrát (změnit kanály, přepnout jenom na 20 Mhz a pak zpátky na 20/40) abych tam těch 100 zase dostal... fakt netuším, proč se to takhle přepíná.
Odesláno 29. ledna 2016 9 let Nastav jen 40 MHz. Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 29. ledna 2016 9 let Zavolej na klientské centrum, ať ti tam nasypou nejnovější firmware. Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 29. ledna 2016 9 let Já jsem celkem spokojenej. V bridge modu mi jede od instalace už 143 dní v kuse bez záseku.
Odesláno 30. ledna 2016 9 let to by byla vcelku ostuda, kdyby v bridge modu haproval (taky si na bridge nemůžu stěžovat leda že by ještě o něco snížil teplotu, to bych byl nejspokojenější ) Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.