Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Wifi-zareni je urcite skoro vsude.Ale nechci se Wifi vystavovat zbytecne doma pokud ho nebudu vyuzivat.

Takze smysl?Ochrana zdravi.

Upraveno uživatelem Návštěvník

Odesláno

Ano jde na pravém boku je malé tlačítko, při krátkém stisknutí se vypne Wifi

Odesláno
Wifi-zareni je urcite skoro vsude.Ale nechci se Wifi vystavovat zbytecne doma pokud ho nebudu vyuzivat.

Takze smysl?Ochrana zdravi.

:D:D:D

Odesláno

EInc: :diky:jocolor::jocolor:

Odesláno

Vlivu na zdravy bych se prilis neobaval, vysilaci vykon je velmi maly, vpodstate je to takova hooodne slaba mikrovlnka (ta vysila na 2,45 GHz) ;-)

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Ono to může vypadat směšně, ale já sám se spíš stydím, že to nedělám.

Kromě "zbytečného" vysílání nějakých vln - nemluvím o vlivu na zdraví, ale prostě je to jako kdyby někdo stál na rohu a ačkoli ho nikdo neposlouchá tam hlasitě něco předčítal a zvyšoval hladinu "hluku".

Sám mám Netgear a ten kromě časového plánu, kdy má a nemá WiFi fungovat má i možnost regulace síly signálu. A to v hodnotách 25, 50, 75 a 100 % výkonu.

Nikdy jsem to nebral jako ochranu zdraví, ale stejně tak nechápu proč ve škole funguje WiFi o prázdninách.

Hele a nabíječky telefonů, ty s tou titěrnou spotřebou, od sítě odpojujete?

Odesláno

Já ano. Nevidím důvod, proč by mělo být do sítě stále připojeno cokoliv, co pracuje jednou týdně několik hodin.

Odesláno

Samozrejme pokud jde o sporebu proudu, tak je lepsi wifi odpojit, protoze nejake korunky urcite navic spolika,

stajne tak je lepsi omezi vysilaci vykon pokud to jde a tim treba zabranit zbytecnemu ruseni okolnich wifi a take vlastniho zdravi.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Žádná WiFi (a už vůbec ne v domácím routeru) nikdy neměla na zdraví jakýkoliv vliv. Co by pak museli říkat lidi, kteří bydlí někde u Žižkovského vysílače a září jim tam kW výkony? :-)

Odesláno

Ahoj, umi tenhle router soucasne obsluhovat zarizeni na 2.4GHz a 5GHz? Na strankach o produktu pisou ze jo, tady viewtopic.php?f=1&t=4559#p69421 nekdo pise ze ne.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague