Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Cisco 3208 umoznuje co vim tak az 300mbits. K nemu si kup lepsi router (nenqrocny uzivatel oceni 1043nd). Ja s tc7200 jsem spokojen, signal ale neni rozhodne nikterak silny, ale pro me dostarecny. Ip tiskarny mizes nastavit do ni a das ji mimo rozsah ip adres modemu. Jde i v rozsahu, modem to pozna, tam taky neni problem. Ale bohuzel snad jen zatim nelze nastavit k mac adrese urcitou ip.

Odesláno

Router má IP 192.168.1.1, na tiskárně mám manuálně nastaveno 192.168.1.103, v nastavení routeru mám tuto IP nastavenou v záložce Address Reservation.

Pokud bych to měl jen na té tiskárně, tak snad by ji router dokázal najít i tak. O 1043ND jsem právě uvažoval, protože jsem nenáročný uživatel :-)

V případě že bych za modem Technicolor zapojil stávající router, kabelem připojil počítače přímo do modemu ( kvůli rychlosti LAN ) a router používal jen pro WiFi, fungovalo by to tak? Fungovala by wifi tiskárna jako síťová pro všechna zařízení připojená přes Wifi router i pro ta kabelem přímo do modemu?

Děkuju za odpovědi

Odesláno

upřímně za mne bych radši TC nebral, pokud bych měl jinou volbu (já neměl), ale pokud cisco nezvládá tu vyšší rychlost, tak je to škoda...

anebo vyčkat, až bude UPC nabízet třeba nějakou rozumnější alternativu?

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Bílá krabice
  • Praha
Odesláno

"nenqrocny uzivatel oceni 1043nd"

Proč nenáročnej? Tento TP-Link je zrovna jeden z nejvýkonnějších a k dokonalosti mu chybí akorát absence 5GHz pásma. Jinak nelze nic vytknout.

Odesláno

Tak me 200 wan to lan neda, ale mozna mam jen neco blbe nastaveno, mozna nejaky ddwrt bug.

Odesláno

Samozřejmě se bavíme o v2 a ne o v1, kde byl limit 130Mbps.

Odesláno

1043nd ten (skoro) gigabit uroutuje jen pokud je aktivní HW akcelerace NATování (mají ji i jiné novější routery téhle značky). Alternativní firmwary (ddwrt, openwrt) tuhle akceleraci ale nejspíše nepodporují, takže to pak jede jen kolik zvládne CPU, takže nic moc.

Odesláno
Samozřejmě se bavíme o v2 a ne o v1, kde byl limit 130Mbps.
Ja mam takovej bilej, v tom pripade teda jedine koupit nejakej moderni asus aby to melo rozumne funkce i rychlost a ty zas zerou jak svina :(

Upraveno uživatelem evlo

Odesláno

Na routeru je na spodní straně štítek.. tohle nám nic neřekne, bohužel.

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague