Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Můžeš se kdekoliv připojit na síť UPC, kde je k dispozici Wi-free.

• po měsících...
Odesláno

Dobrý den, v poslední době mám problém s odhlašováním z webové administrace modemu. Zkoušel jsem i tovární nastavení a nepomohlo.Při stisku tlačítka odhlášení mi chrome hlásí, že tento web není dostupný.Někdy hlásí samou hlášku i při přecházení v různých sekcích modemu.Zkoušeno na více zařízeních. Jsem jediný, nebo má tyto problémy ještě někdo z vás? Děkuji

• po 2 týdnech...
Odesláno

Je běžné u tohoto modemu, že má tak časté údržbové restarty? Ve špičce (večer) a někdy i 3x (s odstupem 1-2 hodin) téměř každý den. Pokažde je v logu, ze obdržel odpověd na žádost o maintenance. Celkem mě to už začíná štvát, protože je to vždy v nejnevhodnější dobu.

Je do normalní vlastnost tohoto modemu, nebo mám zmetek co odchází a potřebuje častý restarty a měl bych začit otravovat upc se žádostí o výměnu.

Odesláno

A skutecne se restartuje, nebo ma jen problem se signalem a znovu nabiha ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Me se maintenance taky ukazovala. Vyměnili mi modem ( v záruce) a technik zkratil kabel a od te doby klid. Bude to nejspíš spatným modemem.

Odesláno

Je nějakou dobu nedostupný, takže předpokládám restart (je v jiné místnosti, fyzicky na něj nevidím).

Ale už mám objednaného technika tak uvidíme jak to dopadne

• po 2 týdnech...
Odesláno

Informace o softwaru CM

Shoda se standardy DOCSIS 3.0

Verze softwaru STD6.02.41

Verze hardwaru 1.0

nová verze softwaru

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Nekontroluji verzi softwaru, ale mám nyní stejnou (STD6.02.41). S největší pravděpodobností UPC posílá do modemu nové verze, nebo opravy. Právě to považuji (za pravděpodobné), že se mi v posledních třech měsících pravidelně stávalo, že "zmizela" síť WiFi.

Z technické podpory jsem byl opakovaně informován o nutnosti návratu do továrního nastavení. Potom se vše rozběhlo.

Samozřejmě pokaždé byla nutná obnova uživatelských nastavení...

Vedl jsem s podporou UPC delší korespondenci. Padaly různé rady:

1. omylem zmáčknuté tlačítko WPS na boku modemu - nelze, tlačítko je utopené v bočnici, ani náhodu nejde stlačit omylem.

2. vypnutá síť WiFi v administraci modemu - nikdy ji nikdo omylem nevypnul, to bych musel mít doma špióna.

3. změna kanálu - okolí není zamořeno cizími sítěmi, ale i tak si dělám sken a ručně nastavím kanál v prázdném místě pásma

4. n-krát opakovaná výzva k tvrdému resetu (toto mají v odpovědi způsobem - copy+paste)

Po instalaci modemu v prosinci 2015 jsem se registroval na "Moje UPC" a aktivoval síť Wi-Free. Tu mi zapli až po šesti měsících užívání. A tím okamžikem začaly výpadky vysílání mé domácí WiFi sítě. Je to jen shoda náhod? Stávalo se, že Wi-Free běžela (tj. vysílala), ale domácí ne. Ale ani na Wi-Free se nešlo přihlásit (z cizího zařízení).

Deaktivoval jsem Wi-Free (u koupeného modemu to lze). Ale zatím Wi-Free běží. Nevím jaký interval UPC potřebuje k tomu, aby to deaktivovali.

Nezbývá než čekat na další výpadek WiFi...

• po měsíci...
Odesláno

asi po 4 letech ,mě začalo zlobit resetovací tlačítko občas už nefunguje . Máte někdo zkušenosti s výměnou toho tlačítka ?Modem je koupený od UPC.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague