Odesláno 18. října 2005 19 let >Použití jiného set-top boxu či počítačové karty nebude povoleno Zajimalo by mne, jak to budou chtit realizovat v praxi...
Odesláno 18. října 2005 19 let Vetsina TV stanic v digitalni nabidce Karnevalu bude kodovana, dekodovat pujde prostednictvim pristupove karty, ktera ale bude vazana ke konkretnimu STB (nepujde pouzit v jinem STB). Takze prijimat na jinem STB ci DVB-C PC karte pujdou pouze nekodovane TV stanice. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 18. října 2005 19 let Přesně tak, jak píše Tomus. V současné době nekódovaně běží pouze ČT1, ČT2, Prima a Promo. Vše ostatní je kódováno.
Odesláno 18. října 2005 19 let Hmm, takže u PC budu mít smůlu. A co bude Karneval dodávat za STB? Zatím dávají tohle: http://www.karneval.cz/storage/att/dvbc ... ront05.jpg Je to korejský DVB-C přijímač HANDAN. Asi to nejjednodušší, ale uvažují, že snad v budoucnu podle zájmu budou dodávat STB i s HD. Podle mě by ale větší zájem než o STB s HD byl o STB s dvěma tunery, aby bylo možno nahrávat i něco jiného, než na co se právě díváš.
Odesláno 18. října 2005 19 let Tak to já bych bral spíš ten s HDD. Kombinace video (DVD rekordér) + STB je příliš komplikovaná, ikdyž má dva tunery. Taky by mě zajímalo, jak to bude u domácností s více televizemi.
Odesláno 18. října 2005 19 let A já myslel, ža každé domácnosti přidělí Karneval technika, který bude STB na přání přepojovat. Předpokládám, že Karneval STB zapůjčí nebo pronajme jako modemy, tak by mě zajímalo, jestli jich bude ochoten zapůjčit i víc.
Odesláno 18. října 2005 19 let Proc ne, ale asi ne vic karet za jeden poplatek. protoze jinak by ten druhy STB asi hral spis u souseda, ze jo...
Odesláno 19. října 2005 19 let Pokud nepujde z DVB-C nahravat PRIMO v PLNE kvalite (prijimac s HDD, PCI karta v PC), tak to pak trochu ztraci vyznam... Kdyz k tomu pripocitam nutnost mit u kazde TV settop box, tak jsem zvedavy, jak chteji prilakat bezne uzivatele - snad jen na moznost mit nabidku Mini s nejakym balickem.... Celkem by mne zajimalo, s cim prijde konkurencni UPC. Ti urcite nebudou resit problem nejakych autorskych prav a nemoznost si nahravat primo porady (kdyz to lze bezne delat s UPC Direct).
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.