Návštěvník Odesláno 6. září 2013 Sdílet Odesláno 6. září 2013 O slabem CPU se bavime pouze v CISCO EPC3925, ten jako jediny umi NATovat , ostatni CISCO modemy 3208 a 3212 funguji pouze jako bridge, tzn. bez vetsich naroku na CPU, ty umi v realu az 360Mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 6. září 2013 Sdílet Odesláno 6. září 2013 Tak dnes koukám, že UPC změnila firemním klientům bez oznámení ceník, asi brzy kontaktuji ČOI s návrhem na kontrolu a UPC s výpovědí. Tenhle přístup už mě fakt nebaví, není to ani zdaleka poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 7. září 2013 Sdílet Odesláno 7. září 2013 já žádný rozdíl nevidím http://business.upc.cz/pdf/SOHO_INET_05032013.pdf http://business.upc.cz/pdf/Cenik_SOHO_I ... _05_09.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 7. září 2013 Sdílet Odesláno 7. září 2013 No jo, jediná změna je datum Proč to teda znovu vydávali? Mimochodem, ČOI se může zabývat problémy spotřebitelů, nikoliv podnikatelů a firem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 8. září 2013 Sdílet Odesláno 8. září 2013 Já tam změny vidím Ale rozhodně to nejsou změny, na které musí UPC upozorňovat stávající zákazníky. Těch se toto nijak nedotkne. A co se týče toho modemu ... falešný pocit, že je to CISCO. Je to rebrandovaný Linksys sprcnutý ještě s něčím. Už se to tu na fóru psalo. Ten technicolor bude mít lepší HW a mnohem více bude vyhovovat dnešním nárokům. A ještě si použiji použít větu z nesmrtelného filmu Armagedon: "Americké nebo ruské, stejně je to všechno z tchaj-wanu" - což vlastně znamená, že je prakticky všechno z číny. Ty součástky budou dost podobné. Dnes se pomalu vše dělá jako spotřební zboží za co nejnižší cenu. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.