cvancara Odesláno 1. října 2013 Sdílet Odesláno 1. října 2013 Takze taky zkouseno: Cinema hd - stejny problem Cinema sd - v pohode Fanda hd - v pohode - byt je to v muxu 618, kde Cinema hd nefunguje Prima zoom hd - stejny problem Prima cool hd - stejny problem Na nahravce nejde spustit ani zrychlene prehravani, okamzite skoci na konec a finito. Co mne ale zarazi ta hlaska, ohledne nastaveni nejakeho enkoderu..? Takze to Upc nejak upravuje..? Vzdycky se psalo, ze co dostanou, to taky vysilaji... Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 1. října 2013 Sdílet Odesláno 1. října 2013 Děkuji za zprávu, mimo jiné by to měly dělat ještě programy ČT2 HD, Barrandov HD, HD+ a Prima HD. U těchto všech programů si program encodujeme na vlastním HW. TV stanice mají pouze signal na SDI HD (základní studiový signál) a ten nám předávají. Stejný problém se řešil u TV LG a ti to opravili novým SW aniž by měli připomínky k streamu. Panasonic má v továrně nahraný stream už čtrnáct dní a zatím žádná odezva, možná se bude vědět koncem týdne, tak uvidíme. U výrobce encoderu také nemají žádné zprávy o problému, také s nimi budeme konzultovat problém koncem týdne jestli na něco nepříjdou. Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ogarzlin Odesláno 3. října 2013 Sdílet Odesláno 3. října 2013 Taky díky, jsem rád, že se tím někdo zabývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kodl Odesláno 3. října 2013 Sdílet Odesláno 3. října 2013 Děkuji za zprávu, mimo jiné by to měly dělat ještě programy ČT2 HD, Barrandov HD, HD+ a Prima HD. U těchto všech programů si program encodujeme na vlastním HW. TV stanice mají pouze signal na SDI HD (základní studiový signál) a ten nám předávají.Stejný problém se řešil u TV LG a ti to opravili novým SW aniž by měli připomínky k streamu. Panasonic má v továrně nahraný stream už čtrnáct dní a zatím žádná odezva, možná se bude vědět koncem týdne, tak uvidíme. U výrobce encoderu také nemají žádné zprávy o problému, také s nimi budeme konzultovat problém koncem týdne jestli na něco nepříjdou. Bylo by fajn, kdyby to šlo opravit už v encoderu. Set-top boxy TechniSat (osobní zkušenost s TechniStar K1, TechniStar K2 ISIO a Digit ISIO C) sice dokáží pořady nahrané z výše uvedených stanic přetáčet i stříhat, ale při přetáčení u nich nezobrazují náhled obrazu. U nativních HD programů problém s náhledem při přetáčení není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ogarzlin Odesláno 21. října 2013 Sdílet Odesláno 21. října 2013 Zdravím, něco nového v tomto problému? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 11. ledna 2014 Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Halo, tak jak to s tim vypada, nebo se na to kasle? Schvalne jsem to ted zkousel a porad stejny problem. Pri spusteni nahravky nejde preskakovat, nejde prerusit, vratit se. Kdyz se pusti, proste se musi dokoukat az do konce. SD kanaly to nedelaji (napr. Prima HD ano, SD ne). Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. srpna 2014 Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Dobrý den, mám stejný problém, lokalita Praha Vršovice. Vzhledem k tomu jak dlouho tu problém je, bych čekal, že se jej podařilo již vyřešit. Televizi mám Panasonic TX-P55VT60E. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 18. září 2014 Sdílet Odesláno 18. září 2014 Tak me zase vecer napadlo vyzkouset to nahravani HD. A stale prd. Pokud se to nahraje, nelze se pak v nahranem poradu pohybovat. Jak tak koukam, resi se to uz rok a stale nic. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ogarzlin Odesláno 18. září 2014 Sdílet Odesláno 18. září 2014 Panasonic tvrdí že je to vina kodeku, tvůrce kodeku tvrdí že je to vina Panasonicu. Klasická patovka... Zajímavé, že rekordér Panasonic DMR-BCT835EG s tím nemá jediný problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. září 2014 Sdílet Odesláno 19. září 2014 Vidím, že to dělá více TV. Mám stejný problém P65VT60E. Lokalita Praha Holešovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.