Návštěvník Roman88 Odesláno 2. července 2020 Sdílet Odesláno 2. července 2020 (upraveno) Zdravím, jak se dá tady toto chápat, je to uvedeno v příloze od zařízení Compal. Myslel jsem si, že stahování je neomezené nebo ne ? Nebo se to chápe jako přetěžování sítě v jiném směru. Netuším kolik lidi nebo průměrný klient Vofanu za den stáhne dat. Já mám třeba zaplou u domu kameru a ta taky dělá denně zálohu podle senzoru pohybu takže taky ukládá dost dat v HD. 4.9 Kapacita Aby nedocházelo k přetížení kapacity sítě, můžeme stanovit povolený objem přenesených dat pro jednotlivé Služby v určitém období. Pokud povolený objem přenesených dat překročíte, můžeme omezit rychlost přenosu u vámi užívané Služby do konce určeného období. Tohle je zase uvedeno u statistiky stahovani/nahrávání v mém účtu Odeslaná a přijatá data Tato statistika má pouze informativní charakter. Data máte neomezená. Můžete stahovat i odesílat jakékoliv množství dat. Upraveno 2. července 2020 uživatelem Roman88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 2. července 2020 Sdílet Odesláno 2. července 2020 Aktuálně máš data neomezená, ale operátor se jistí tím, že má ve svých podmínkách, že data může v případě svého uvážení začít omezovat. Všude je napsáno slovo "můžeme", nikoliv že se tak musí nutně stát. 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. července 2020 Sdílet Odesláno 2. července 2020 @Roman88Jde například o ochranu před těmi, kteří si pořídí internet a pak ho sdílí s celým panelákem nebo před těmi, kdo non-stop stahují torrenty atp. 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 2. července 2020 Sdílet Odesláno 2. července 2020 A lze přibližně ten objem dat vyčíslit? Kdy se tím začne VF zabývat? Můj tip je někde okolo 1TB/den a 100TB/měsíc, ale třeba jsem to podsadil. 1 Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. července 2020 Sdílet Odesláno 2. července 2020 @Jack_6428Pokud v lokalitě nevznikne problém, myslím, že to zas tak moc neřeší. 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.