Návštěvník c12345 Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 Dobrý den, Poprosil bych o radu zda se vůbec vyplatí přechod na vyšší tarif. V současné době mám internetový tarif Fiber 60 s vázaný s balíčkem na televizi. Celková cena je 403,71 Kč (Fiber 60 624,15 Kč, pronájem modemu ED 3.0 49,90, balíčková sleva Kombi Komfort -269,84 Kč ) Takže ta celková cena je 403,71 Kč. Jelikož jsou od 2.9. 2013 nové ceníky uvažuji na přechod internet fiber Power 120 s věrnostní slevou a se závazkem na jeden rok 629,-Kč. Jde mi o to zda mi po přechodu bude zachována ta balíčková sleva na kombi komfort v té výši 269,84 Kč. Potom bych měl dvojnásobnou rychlost defacto za stejnou cenu jako teď. Můžete mi někdo poradit jestli to tak je nebo ne? V těch jejich nabídkách svázaných s televizí se už nějak neorientuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tvskyfreak Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 Jo, taky nad tím přemýšlím. Mám nově kombi komfort (60 Mb/s, 80TV Kanálů) za 683 Kč (+stb a router) a přemýšlím nad tím novým za 689. Jediný problém je v tom, že jsem dostal jako dárek balíček Plus na půl roku zdarma a nevím, jestli se mě převede i na nový tarif? Někdo zkušenosti? Protože zdvojnásobit si rychlost internetu za 7 Kč měsíčně mi připadá dost dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 Dobrý den,Poprosil bych o radu zda se vůbec vyplatí přechod na vyšší tarif. V současné době mám internetový tarif Fiber 60 s vázaný s balíčkem na televizi. Celková cena je 403,71 Kč (Fiber 60 624,15 Kč, pronájem modemu ED 3.0 49,90, balíčková sleva Kombi Komfort -269,84 Kč ) Takže ta celková cena je 403,71 Kč. Jelikož jsou od 2.9. 2013 nové ceníky uvažuji na přechod internet fiber Power 120 s věrnostní slevou a se závazkem na jeden rok 629,-Kč. Jde mi o to zda mi po přechodu bude zachována ta balíčková sleva na kombi komfort v té výši 269,84 Kč. Potom bych měl dvojnásobnou rychlost defacto za stejnou cenu jako teď. Můžete mi někdo poradit jestli to tak je nebo ne? V těch jejich nabídkách svázaných s televizí se už nějak neorientuji. Pokud přejdeš na Kombi Komfort 120+ (Internet 120 + DTV Komfort), tak budeš měsíčně platit 689,-Kč (+ případně za pronájem modemu, STB apod.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník c12345 Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 No to si mě moc tedy nepotěšil to když to spočítám tak je to o 280,-Kč více než teď. "Viz můj příspěvek" protože jsem zkopíroval vyučtování za internet a tam je ta balíčková sleva... tak fakt nevím..Jediné co nechápu, že nám uživatelům Fiber 60 jak to vypadá snížili i rychlost ze 60 na 40 za stejnou cenu.... nemáte někdo informaci jestli hodlají s tímhle tarifem taky něco dělat ... nebo to je trvalý stav ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 10. září 2013 Sdílet Odesláno 10. září 2013 Celková cena 403,71Kč je velmi neobvyklá. A stávající tarify jsou v platnosti pořád, nikdo je neruší, akorát nejsou nově nabízeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.