Přejít na obsah

Fiber 60-rada

Návštěvník c12345

Doporučené příspěvky

Návštěvník c12345

Dobrý den,

Poprosil bych o radu zda se vůbec vyplatí přechod na vyšší tarif. V současné době mám internetový tarif Fiber 60 s vázaný s balíčkem na televizi. Celková cena je 403,71 Kč (Fiber 60 624,15 Kč, pronájem modemu ED 3.0 49,90, balíčková sleva Kombi Komfort -269,84 Kč ) Takže ta celková cena je 403,71 Kč. Jelikož jsou od 2.9. 2013 nové ceníky uvažuji na přechod internet fiber Power 120 s věrnostní slevou a se závazkem na jeden rok 629,-Kč. Jde mi o to zda mi po přechodu bude zachována ta balíčková sleva na kombi komfort v té výši 269,84 Kč. Potom bych měl dvojnásobnou rychlost defacto za stejnou cenu jako teď. Můžete mi někdo poradit jestli to tak je nebo ne? V těch jejich nabídkách svázaných s televizí se už nějak neorientuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tvskyfreak

Jo, taky nad tím přemýšlím. Mám nově kombi komfort (60 Mb/s, 80TV Kanálů) za 683 Kč (+stb a router) a přemýšlím nad tím novým za 689. Jediný problém je v tom, že jsem dostal jako dárek balíček Plus na půl roku zdarma a nevím, jestli se mě převede i na nový tarif? Někdo zkušenosti? Protože zdvojnásobit si rychlost internetu za 7 Kč měsíčně mi připadá dost dobré :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník lejno
Dobrý den,

Poprosil bych o radu zda se vůbec vyplatí přechod na vyšší tarif. V současné době mám internetový tarif Fiber 60 s vázaný s balíčkem na televizi. Celková cena je 403,71 Kč (Fiber 60 624,15 Kč, pronájem modemu ED 3.0 49,90, balíčková sleva Kombi Komfort -269,84 Kč ) Takže ta celková cena je 403,71 Kč. Jelikož jsou od 2.9. 2013 nové ceníky uvažuji na přechod internet fiber Power 120 s věrnostní slevou a se závazkem na jeden rok 629,-Kč. Jde mi o to zda mi po přechodu bude zachována ta balíčková sleva na kombi komfort v té výši 269,84 Kč. Potom bych měl dvojnásobnou rychlost defacto za stejnou cenu jako teď. Můžete mi někdo poradit jestli to tak je nebo ne? V těch jejich nabídkách svázaných s televizí se už nějak neorientuji.

Pokud přejdeš na Kombi Komfort 120+ (Internet 120 + DTV Komfort), tak budeš měsíčně platit 689,-Kč (+ případně za pronájem modemu, STB apod.).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník c12345

No to si mě moc tedy nepotěšil to když to spočítám tak je to o 280,-Kč více než teď. "Viz můj příspěvek" protože jsem zkopíroval vyučtování za internet a tam je ta balíčková sleva... tak fakt nevím..Jediné co nechápu, že nám uživatelům Fiber 60 jak to vypadá snížili i rychlost ze 60 na 40 za stejnou cenu.... nemáte někdo informaci jestli hodlají s tímhle tarifem taky něco dělat ... nebo to je trvalý stav ?

Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...