Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

jasně a proto to na 120 stahovalo jeden soubor odpovídajicí rychlostí a na 240 už nedosáhnu ani na tu 120 ;-)

Odesláno

jestli to někdy někde stahovalo jeden soubor rychlostí 120 Mb/s, tak bych si to chtěl taky vyzkoušet...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

jo jeden soubor až 16 MB/s (v klidu se to drželo 12 MB/s) takže 100-120 Mbit běžel (jasně zaáleželo na serveru a nebylo to vždycky).

Odesláno

no právě... a nikde neni záruka, že to tak bude vždycky, většina webovejch serverů pustí na jeden soubor maximálně pár desítek Mb/s, takže vyvozovat ze současný situace jakýkoliv závěry neni moc dobrej nápad :) jestli víc souborů (ideální testovací minimum 10 ks) jede plnou rychlostí, je to fpoho :cool:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno

ne není to v poho ;-)

1) ok vytížení tý linky vice souborama chápu

ale druhá věc je to normální brouzdání, které se prostě zpomalilo po změně na jinou rychlost resp. spíš politiku. Vzdálené servery s tím nemaj nic společného u nich se nic nezměnilo ;-)

Odesláno

tak jestli neni chyba v prohlížeči, se občas stane, že se nějaká aktualizace úplně nepovede :?

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno

3 prohlížeče, žádny plugin apod.

zkusím si nechat nahrát konfiguraci do modemu pro 120/10 a uvidim jestli se to bude chovat líp

Odesláno

No hlavně je třeba si uvědomit co zvládne váš stroj :) já to vidím tak že tohle je můj strop a myslím si že už s toho víc nevymáčknu :) a celkem mi to i stačí :) jen mě zajímalo jak to doopravdy je :) a taky co bych mohl chtít po 5 let starém pc :) ...

5954afbd806e7_Beznzvu.png.359e599b2ace4d441e68584bf1b73298.png

Odesláno

jediný, co se při stahování vytěžuje trochu víc, je disk, takže ani na 5 let starym kompu by neměl bejt problém, pokud neni chyba v síťovce nebo ovladačích :?

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno
jestli to někdy někde stahovalo jeden soubor rychlostí 120 Mb/s, tak bych si to chtěl taky vyzkoušet...

Ale stahovalo.Na tarifu 120/10 jsem jel jeden soubor na jednom vláknu 15mb a bylo to na serveru sharerapidu.A bylo to tak stále v průběhu roku a půl. :salut:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague