Návštěvník Odesláno 12. září 2013 Sdílet Odesláno 12. září 2013 Jaj ,teď jsem si všiml,že Slamb psal 120mb/s ,tak to sorry to mi nejelo ani na sharerapidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. září 2013 Sdílet Odesláno 12. září 2013 a já si to šel hned vyzkoušet teď sem stahoval 2x po sobě jeden a ten samej soubor ze share-rapidu - poprvý to jelo kolem 70 Mb/s, podruhý kolem 90... takže jako de to, ale jenom někdy, no Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. září 2013 Sdílet Odesláno 14. září 2013 Testoval jsem znovu a asi mi přidali víc než měli :D s tím jejich serverem se mi to nějak nezdá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 14. září 2013 Sdílet Odesláno 14. září 2013 Vzhledem k tomu, že stahuješ pořád to samé dokola, tak to už máš někde uloženo, proto ta rychlost.. Tato rychlost je samozřejmě naprosto nereálná a tvůj pc by to ani náhodou nezvládl, o síti ani nemluvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.