Návštěvník kuchy Odesláno 12. září 2013 Sdílet Odesláno 12. září 2013 jasně a proto to na 120 stahovalo jeden soubor odpovídajicí rychlostí a na 240 už nedosáhnu ani na tu 120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. září 2013 Sdílet Odesláno 12. září 2013 jestli to někdy někde stahovalo jeden soubor rychlostí 120 Mb/s, tak bych si to chtěl taky vyzkoušet... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kuchy Odesláno 12. září 2013 Sdílet Odesláno 12. září 2013 jo jeden soubor až 16 MB/s (v klidu se to drželo 12 MB/s) takže 100-120 Mbit běžel (jasně zaáleželo na serveru a nebylo to vždycky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. září 2013 Sdílet Odesláno 12. září 2013 no právě... a nikde neni záruka, že to tak bude vždycky, většina webovejch serverů pustí na jeden soubor maximálně pár desítek Mb/s, takže vyvozovat ze současný situace jakýkoliv závěry neni moc dobrej nápad jestli víc souborů (ideální testovací minimum 10 ks) jede plnou rychlostí, je to fpoho Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kuchy Odesláno 12. září 2013 Sdílet Odesláno 12. září 2013 ne není to v poho 1) ok vytížení tý linky vice souborama chápu ale druhá věc je to normální brouzdání, které se prostě zpomalilo po změně na jinou rychlost resp. spíš politiku. Vzdálené servery s tím nemaj nic společného u nich se nic nezměnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. září 2013 Sdílet Odesláno 12. září 2013 tak jestli neni chyba v prohlížeči, se občas stane, že se nějaká aktualizace úplně nepovede Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kuchy Odesláno 12. září 2013 Sdílet Odesláno 12. září 2013 3 prohlížeče, žádny plugin apod. zkusím si nechat nahrát konfiguraci do modemu pro 120/10 a uvidim jestli se to bude chovat líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník janda008 Odesláno 12. září 2013 Sdílet Odesláno 12. září 2013 No hlavně je třeba si uvědomit co zvládne váš stroj já to vidím tak že tohle je můj strop a myslím si že už s toho víc nevymáčknu a celkem mi to i stačí jen mě zajímalo jak to doopravdy je a taky co bych mohl chtít po 5 let starém pc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. září 2013 Sdílet Odesláno 12. září 2013 jediný, co se při stahování vytěžuje trochu víc, je disk, takže ani na 5 let starym kompu by neměl bejt problém, pokud neni chyba v síťovce nebo ovladačích Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. září 2013 Sdílet Odesláno 12. září 2013 jestli to někdy někde stahovalo jeden soubor rychlostí 120 Mb/s, tak bych si to chtěl taky vyzkoušet... Ale stahovalo.Na tarifu 120/10 jsem jel jeden soubor na jednom vláknu 15mb a bylo to na serveru sharerapidu.A bylo to tak stále v průběhu roku a půl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.