Návštěvník Kodl Odesláno 7. října 2014 Sdílet Odesláno 7. října 2014 Jak jsem psal, doporučuji jej neinstalovat, protože oproti předchozí verzi 2.57.0.2 nepřináší nic nového, ale naopak přináší tu chybu v EPG (SFI). V detailním textu EPG u pořadu jsou zhruba od třetího řádku textu zmršené české znaky s diakritikou. Stejný bug jako u nejnovějších verzí firmwaru modelů ISIO. I na webové stránce Technisatu mají k té nejnovější verzi 2.57.0.3 napsané, že se jedná jen o "obecná vylepšení" (tedy žádné nové funkce). Pokud tě v té verzi 2.57.0.2 něco vysloveně nezlobí, tak neaktualizuj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kodl Odesláno 13. října 2014 Sdílet Odesláno 13. října 2014 Díval jsem se dnes na web TechniSatu a zjistil jsem, že ten firmware 2.57.0.3 dokonce už ze stránky produktu zcela stáhli. Nyní mají na stránce TechniStar K2 ISIO ke stažení tu předchozí verzi firmware 2.57.0.2-2577c, která ještě problém s diakritickými českými znaky v SFI neměla. Myslím, že udělali dobře. Alespoň to nikoho nebude plést. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník passko Odesláno 7. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Vlastním K2 ISIO ,urobil som chybu že som aktualizoval firmware 2.57.0.3. To "vylepšenie" v podobe SFI špatnej diakritiky ma dosť štve,naivne som si myslel že keď STB vrátim do továrenskeho nastavenia tak tam bude pôvodný firmware ktorý bol pri kúpe,a z USB aktualizujem len na 2.57.0.2-2577c. Omyl,ostal tam ten mizerný aktuálny(keby som to vedel mohol som si ušetriť prácu s nastavovaním STB a triedením programov) a nedarí sa mi tam nainštalovať ten 2577c. Neviete prosím niekto kedy bude nová aktualizácia ktorá vyrieši tú spackanú diakritiku,alebo ako tam dostať firmware 2.57.0.2-2577c . Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kodl Odesláno 15. ledna 2015 Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 TechniSat vydal novou verzi firmware pro TechniStar K2 ISIO: --- 13.01.2015 Release-Info: Allgemeine Verbesserungen (všeobecná vylepšení) Version: 2.57.0.5-2882 https://www.technisat.com/de_DE/Software--Bedienungsanleitungen/352-515/?productID=8531 --- Vám, kteří máte bezchybnou verzi 2.57.0.2 radím - s aktualizací zatím raději vyčkejte Večer doma tu čerstvou verzi 2.57.0.5 prověřím. Především zjistím, jak je na tom ta čerstvá verze s chybou zobrazování českých znaků s diakritikou v rozšířeném popisu v EPG. Většina z Vás se snad, díky mému upozornění zde v tématu, vyhnula instalaci verze 2.57.0.3, která tou chybou trpěla, tak by byla škoda, kdybyste do problému spadli teď. Večer budu informovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. ledna 2015 Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 No manzelka mi dneska odpoledne sdelila, ze automaticky nahrala novy soft, co na K2 je, opravdu mile, aniz by se zeptala no Ale vidim, ze EPG je v pohode cele, tak snad neudelaa moc skody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kodl Odesláno 15. ledna 2015 Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 A to už nahrála tu novou verzi 2.57.0.5? Aktuální nainstalovanou verzi můžeš zjistit v menu "Konfigurace systému". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. ledna 2015 Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Jojo tu posledni..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kodl Odesláno 15. ledna 2015 Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 TechniSat vydal novou verzi firmware pro TechniStar K2 ISIO:--- 13.01.2015 Release-Info: Allgemeine Verbesserungen (všeobecná vylepšení) Version: 2.57.0.5-2882 https://www.technisat.com/de_DE/Software--Bedienungsanleitungen/352-515/?productID=8531 --- Vám, kteří máte bezchybnou verzi 2.57.0.2 radím - s aktualizací zatím raději vyčkejte Večer doma tu čerstvou verzi 2.57.0.5 prověřím. Především zjistím, jak je na tom ta čerstvá verze s chybou zobrazování českých znaků s diakritikou v rozšířeném popisu v EPG. Většina z Vás se snad, díky mému upozornění zde v tématu, vyhnula instalaci verze 2.57.0.3, která tou chybou trpěla, tak by byla škoda, kdybyste do problému spadli teď. Večer budu informovat. Tak otestováno. Sám přístroj si z internetu novou verzi softwaru nenašel. Předpokládal jsem to. Většinou bývá dost velké zpoždění, než TechniSat verzi, kterou uvolní na webových stránkách, uvolní i přes OTA a ta se tak nabídne k aktualizaci přímo v přístroji. Aktualizoval jsem software z USB flash. Bohužel, problém s českými znaky s diakritikou v rozšířených informacích EPG, který se vyskytl poprvé ve verzi 2.57.0.3 přetrvává i v této čerstvé verzi 2.57.0.5. Doporučuji všem software neaktualizovat a zůstat na verzi 2.57.0.2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. ledna 2015 Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 O jaky info rozsireny jde? Me se u vsech popisku poradu vse zobrazuje korektne az do konce.....a to mi to vcera aktualizovalo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kodl Odesláno 15. ledna 2015 Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Trabi, znovu: zkontroluj si v tom menu Konfigurace systému verzi software! Podle mého názoru máš pořád starou verzi 2.57.0.2. Vzhledem k tomu, že přístroj novou verzi SW sám nenabízí (musel bys ji tam dostat přes flashku), tak sis to zřejme spletl. Zřejme jsi včera potvrdil aktuualizaci, ale byla to aktualizace seznamu internetových odkazů a ne softwaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.