Návštěvník Trasher Odesláno 16. září 2013 Sdílet Odesláno 16. září 2013 Od soboty večer pozoruji pomalou rychlost stahování z různých placených serverů jako Sharerapid,Cz share,Fastshare,ale třeba i ze slunečnice.U placených rychlost max. do 1mega a u slunečnice kolem 1,5 mega.Říkal jsem si ,asi nějaká porucha,uvidí se v pondělí.Dnes ráno mi kolega v práci sdělil,že má stejný problém.Jinak moje lokalita je Ostrava-Poruba,kolegova Ostrava-Zábřeh.Mám UPC Fiber 60 a kolega UPC Fiber 120.Až dnes večer přijedu z práce domů vše zas vyzkouším,případně zavolám KC.Jen doufám,že UPC neblokuje servery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 16. září 2013 Sdílet Odesláno 16. září 2013 Ostrava - Jih (Business 80M) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Trasher Odesláno 16. září 2013 Sdílet Odesláno 16. září 2013 Tak večer vše vyzkoušeno ze stejným výsledkem.Použil jsem i druhý noťas z práce,který jsem nedávno přeinstaloval.Volal jsem na technickou podporu.Dokonce dotyčnému operátorovi stačil test ze speedtest.net,mimo jiné 15,5 mega download samo po resetu modemu.Poté mi na středu ráno objednal technika a pak na dálku restartoval modem.Nic se tímto krokem nezměnilo.Podotýkám,že vše je odzkoušeno na dvou noťasech s různým operačním systémem,rovněž zkontrolovány veškeré kabely k modemu a taky odzkoušeno i na jiných fungl UTP kabelech.Jak to dopadlo, tak samozřejmě zde poreferuji.Zatím Ahoj!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. září 2013 Sdílet Odesláno 16. září 2013 Mam stejny problem od soboty odpoledne (14.9). Mam kombi komfort 120mb. Rano jsem jeste stahoval z share-rapid cca 13,5MB/s odpoledne uz jen 2MB/s. Situace je stejna i ted. Share-rapid pretizeny neni, zkouseno v praci ve stejny cas. Jinak internet funguje normalne, z uloz.to stahuju plnou rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 16. září 2013 Sdílet Odesláno 16. září 2013 no tak si holt narazil na přetíženej mirror, já taky jeden soubor ze sr stahoval rychlostí kolem 70 Mb/s a hned potom z jinýho fyzickýho serveru 95 Mb/s... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. září 2013 Sdílet Odesláno 17. září 2013 Vubec ne. Zkouseno na vice mirorech. Cokoliv z share rapid jede pomalu. Navic ve stejny cas jsem vyzkousel stejny soubor stahovat v praci a jelo to max rychlosti. Jeste upresnim lokalitu Ostrava Hrabuvka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. září 2013 Sdílet Odesláno 17. září 2013 v práci je ale asi jinej internet, ten je jinak napeerovanej a kdo ví, z jakejch mirrorů to cucá, každopádně když uloz.to frčí naplno, tak tohle nejspíš nebude chyba upc Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. září 2013 Sdílet Odesláno 17. září 2013 Od 13.9.2013 signál připojení dobrý a internet pro jistotu nepřipojíme vůbec. Lokalita Ostrava - Zábřeh. Přes UPC podporu vzdáleně restartovaný modem, kabely zkontrolovány...Máme objednaného technika z UPC na čtvrtek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. září 2013 Sdílet Odesláno 17. září 2013 No pokud jde o Ulozto.cz, tak driv me to jelo na free uctu do tech 300 kB/s a dneska jen okolo 60 kB/s, tak nevim kde je problem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. září 2013 Sdílet Odesláno 17. září 2013 Tak ted uz to funguje OK. Takze nejaky 3 denni problem, ale nevim na ci strane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.