Návštěvník Kubas123 Odesláno 19. září 2013 Sdílet Odesláno 19. září 2013 Dobrý den, mám modem Cisco EPC3925 a rychlost wifi se pohybuje okolo 60Mbps přitom mám domů natáhlých 120Mbps a teď to ještě zvedli na 240Mbps. Proto bych se chtěl obrátit na vás jestli nevíte co s tím? Bohužel vypadá možnost používat 5GHz wifi jelikož to moje síťovka nedokáže, tak musím mít 2.4GHz. Mám nastavené B/G/N Mixed, na channelu sem sám. http://www.speedtest.net/my-result/2977762503 Prosím o radu. Ptejte se na "cokoliv". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 19. září 2013 Sdílet Odesláno 19. září 2013 na 240 Mb/s potřebuješ lepší modem, tenhle má pomalej procesor, takže si ho nech vyměnit za technicolor, nemělo by to stát nic Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kubas123 Odesláno 19. září 2013 Sdílet Odesláno 19. září 2013 A budu muset ten nový modem platit? Nebo mi jej vymění za můj stálý? Mám ho zhruba od ledna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 19. září 2013 Sdílet Odesláno 19. září 2013 Určitě si požádej o výměnu modemu, ale jestli to bude k něčemu nemůžu posoudit. Protože při 2.4GHz bych byl rád, že mi to jede kolik to jede tobě, já osobně používám 5GHz a to už je jinačí šálek kafé Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. září 2013 Sdílet Odesláno 19. září 2013 U wifi na 2,4 GHz nepocitej s tim ze to pojede o moc vic nez tech 60 Mbit, v pripade vymeny za Technicolor se to moc nezmeni. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 19. září 2013 Sdílet Odesláno 19. září 2013 A navíc výměna zdarma jen v případě, že je modem v pronájmu. Pokud je odkoupený, výměna zdarma se konat nebude ... Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.