Slamb Odesláno 25. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 nabízim pokus o opravu za 3000, jízdenka je už v ceně pokud se nezadaří, platit nic nebudeš... v ceně neni investice do novejch síťovejch prvků v případě potřeby Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Jedna se o internet od UPC ? Pokud ne, tak tezko radit s tema informacema ktere jsi dodal. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 pro tomus,mám net UPOL,olomouckej univerzitní net,bydlím ve fakultní nemocnici,platim za něj 250 měsíčně,chtěl sem vědět jestli mám nárok na bezplatnou opravu,zrovna dnes u mě byl kamoš ajták,zjistil,že problem je na straně poskytovatele,zkoušeli sme i jinej routr,ale stejně se na tom pleju odpojuje,na notasu ten vypadek neni poznat,hned se to asi samo pripoji,ale plej se odpoji a ja musim pripojit zhruba kazdy 4minuty,po dvanacte v noci,kdyz neni nikdo pripojenej tak je to v pohode,neodpoujuje se,ale přes den vubec.Neviš náky řešení? ..ale asi stejně budu muset sehnat jinej net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 V tom ti bohuzel neporadim, o tvem operatorovy nevim vubec nic, takze ani nemuzu dat radu, pokud mas jistitu ze problem neni na tve strane, tak mas urcite narok na bezplatnou opravu, nicmene urcite bych to nejprve zkousel bez routeru, pokud to jde. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 i bez routru to na pleju pada, zkousel sem i jinyho pleja a taky to na nem padalo:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.