tomus Odesláno 24. září 2013 Sdílet Odesláno 24. září 2013 ted je otazka co modem+wifi, ty jejich ED3 se mi moc nezdaji...mate nekdo zkusenosti? pripadne jaky dalsi modemy s wifi ktery tu 240/20 zvladnou byste doporucili? Vezmi si ten Technicolor, zatim vypada ze je vpohode. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník superpepino Odesláno 3. října 2013 Sdílet Odesláno 3. října 2013 Technicolor mám, rychlost se pohybuje v rozmezí 215 - 236 Mb, upload 19.60 Mb. To wifi se mně nezdá - rychlost 37 Mb se mně zdá ve srovnání s pevným připojením slabá. Kamarád má downlaod na pevné připojení 60 Mb a wifi 33 Mb. To wifi není zas takový rozdíl. Ale u mně je to propastný. Máte někdo s tím zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 3. října 2013 Sdílet Odesláno 3. října 2013 tak sem si pro zajímavost taky udělal speedtesty a nabízí se zajímavá otázka... proč mám přes wifi v benešově tak mizerný stahování a v praze tak mizerný odesílání, když stahování i odeílání jede naplno, jenom pokaždý na jinym serveru? teda to zajímavý na tom je, že po kabelu jede obojí naplno z obou serverů, tzn. nevim, jestli je to záležitost speedtestu nebo wifiny, na test přes ftp zatim nebyl čas a jinak to asi nezjistim btw wifi sem měřil jenom přes jednu zeď... kabel - praha, benešov wifi - praha, benešov Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. října 2013 Sdílet Odesláno 3. října 2013 Technicolor mám, rychlost se pohybuje v rozmezí 215 - 236 Mb, upload 19.60 Mb. To wifi se mně nezdá - rychlost 37 Mb se mně zdá ve srovnání s pevným připojením slabá. Kamarád má downlaod na pevné připojení 60 Mb a wifi 33 Mb. To wifi není zas takový rozdíl. Ale u mně je to propastný. Máte někdo s tím zkušenosti? Wifi neni kabel, u bezdratu zalezi na mnoha okolnostech na jakou rychlost se nakonec dostanes, neco si o tom nastuduj. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.