kotasek Odesláno 24. září 2013 Sdílet Odesláno 24. září 2013 zkousel nekdo prosim vydupat na retencnim oddeleni slevu na balicek kombi 60 ?? premyslim jestli zmenit na kombi 120, ale internet 60 mi staci , tak by se mi radeji libila slevka, klidne se jim upisu Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. září 2013 Sdílet Odesláno 24. září 2013 retenční slevy, aspoň teda co já vim, se dávaly jenom u aktuálně nabízenejch produktů Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 24. září 2013 Sdílet Odesláno 24. září 2013 Zkus a uvidis, ale asi nepochodis, protoze na balicky Kombi se slevy moc nedavaly. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 24. září 2013 Sdílet Odesláno 24. září 2013 kombi 60 uz nove v nabidce neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 24. září 2013 Autor Sdílet Odesláno 24. září 2013 ja ho jiz 2 roky pouzivam, a premyslim jestli zkusit slevu nebo upgr. na 120 Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 29. září 2013 Sdílet Odesláno 29. září 2013 Na ty balíčky služeb se slevy už moc nedávali. Takže je tu spíše otázka zda 120 nebo nechat 60 nebo přejít na 40 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.