Návštěvník hafosan Odesláno 25. září 2013 Sdílet Odesláno 25. září 2013 Dobry den mel sem 60Mb net nechal sme si zvednout net na 120mb chtel bych vedet jak dlouho to trva nez me to plne naskocí upload uz mam podle toho 120 ale kdys merim stale download mam to jako bych mel 60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hafosan Odesláno 25. září 2013 Sdílet Odesláno 25. září 2013 üz semi to podarilo zvednout na ale i tak semi to zda malo kdys by to melo byt neco malo pres 100+ je jasny ze vytahnout to na 120 treba nejde ale kolem 110 by to bejt mohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník andy Odesláno 25. září 2013 Sdílet Odesláno 25. září 2013 Prosím co znamená "se mi podařilo zvednout" ?? Mám stejný problém od včerejšího večera. Dík Andy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 25. září 2013 Sdílet Odesláno 25. září 2013 ono by to chtělo v prvý řadě měřit objektivně viz srovnání... ve rtyni žádná sláva, aspoň u mě ne... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. září 2013 Sdílet Odesláno 25. září 2013 Po resetu modemu by se rychlost mela zmenit hned, jak down, tak upload. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hafosan Odesláno 25. září 2013 Sdílet Odesláno 25. září 2013 modem sem resetoval uz aspon 20x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 29. září 2013 Sdílet Odesláno 29. září 2013 Změřte si rychlost zde: ftp://ftp.upc.cz/ Ještě otázka, co máte za modemem? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hafosan Odesláno 30. září 2013 Sdílet Odesláno 30. září 2013 mam Technicolor TC7200 ED3.0 mam to pres cabel a merim pouze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Markéta Odesláno 30. září 2013 Sdílet Odesláno 30. září 2013 Žádal už někdo o nové tarify internetu s věrnostní cenou?? Podle té jejich kampaně jsem původně myslela, že rychlost navýší automaticky všem. Ale tohle je nějaké divné. Mám Fiber Power 30 za 388Kč a za Fiber Power 40 bych platila věrnostních 299 Kč, ale odrazuje mě že je tam podmínka uvázat se na rok, jinak naúčtují plnou cenu. A to je docela pálka. Taky bych asi musela měnit ED 2 za ED 3 modem za 655 Kč (takže by se mi ta sleva "vyplatila" až za 7 měsíců používání) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 30. září 2013 Sdílet Odesláno 30. září 2013 standardní slevy byly vždycky s vázaností na 12 měsíců, to neni žádná novinka... modem si můžeš koupit a 655 platit nebudeš Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.