Návštěvník YABAKA Odesláno 27. června 2014 Sdílet Odesláno 27. června 2014 Taky by těm, co si těch 120 platí, mohli dát 240, ovšem co by pak dali těm, co mají 240 10M, aby si to taky užili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Novotak33 Odesláno 28. června 2014 Sdílet Odesláno 28. června 2014 Tohle Vám přišlo do soukromého mailu ? Mám teda 40, že by se mi to nelíbilo, to se řict nedá, ale nic mi nepřišlo, na stránkách UPC jsem taky nic nenašel, takže předpokládám, že to bude zase akce jen pro zvané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 28. června 2014 Sdílet Odesláno 28. června 2014 Pokud Návštěvník IP: 78.102.230.29 neuvedl zdroj tohoto letáku, je to informace naprosto bezcenná a v lepším případě matoucí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Novotak33 Odesláno 28. června 2014 Sdílet Odesláno 28. června 2014 Tak už na to koukám také, jen mi to spadlo do spamu. Přišlo to na e-mail ze schránky : upc.cz@email.upc.cz . Obrázek stejný, jen je pod tím uvedeno, že člověk má 1.7 restartovat modem. http://newsletter.upc.cz/prazdniny-14-E/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tofi Odesláno 1. července 2014 Sdílet Odesláno 1. července 2014 tak jsem prave zrestartoval modem a rychlost pres WiFi nezmenila respektive jen mirne (na cca. 45MBit) asi jsem narazil na WiFi strop 65MBit, pokdu se pripojim pres kabel tak funguje 115MBit Down a 12MBit Up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 1. července 2014 Sdílet Odesláno 1. července 2014 Taky by těm, co si těch 120 platí, mohli dát 240, ovšem co by pak dali těm, co mají 240 Zákazníci s internetovým připojením s rychlostí 60 Mb/s a méně mohou přes léto surfovat s rychlostí 120 Mb. Zákazníci s aktuální rychlostí 120 Mb si o prázdninách užijí dvojnásobnou rychlost 240 Mb. http://www.upc.cz/televize/novinky/odme ... zakzaniky/ Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 1. července 2014 Sdílet Odesláno 1. července 2014 Tak po restartu víc moje wifina nedá. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tukancheez Odesláno 2. července 2014 Sdílet Odesláno 2. července 2014 Jsem velmi příjemně překvapen tímto krokem UPC. Po restartu modemu: Tuší někdo jaký je hlavní záměr této akce? Napadá mě reálný test sítě z důvodu případného plošného navýšení rychlostí, tak jak je obvyklé pro UPC na začátku září? Oceňuji navýšený upload. Download je již tak rychlý při 120Mbit, že je stejně plně nevyužitelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník david3434 Odesláno 2. července 2014 Sdílet Odesláno 2. července 2014 Záměr je jasný,dle of.informací se UPC nedaří nalákat většinu klientu na větší rychlosti a 80% klientu používá 10MB,nebo 30,40MB. Bohužel si myslím že efekt bude takřka nulový,protože finanční rozdíl je značný a výsledek Ne. Já osobně využívám několik let 10MB a po včerejším zrychlení jsem žádný rozdíl nezaznamenal,a jestli se stránka načíta o sekundu rycheji je mi opravdu jedno. Zkusil jsem měření a rychlost byla skutečně těch 120mB,ale pro mě žádný užitek,možná tak pro někoho ten Upload. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 2. července 2014 Sdílet Odesláno 2. července 2014 David3434: udelej si trosku poradek v tech b a B. Je pravda, ze pro 80% uzivatelu je to asi dostatecna rychlost. Pro vetsi rodiny uz to je malo. Je to o prioritach, ja sleduju jrdine HD (15GB+) a je mile to mit stahnute za 10 minut kdybych mel 10mbit, tak jsou to 4 hodiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.