Návštěvník Markéta Odesláno 30. září 2013 Sdílet Odesláno 30. září 2013 No zrovna před napsáním příspěvku jsem tu někde četla, že někdo koupil modem za 2.200 a prakticky za rok mu byl k ničemu, protože nezvládnul navýšenou rychlost Je možné koupit kabel modem jinde než od UPC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 30. září 2013 Sdílet Odesláno 30. září 2013 joo, to byl trochu fail, ale ten současnej technicolor už by měl bejt ok zařízení pro upc služby lze kupovat jenom od upc, případně od původních zákazníků, který si je od upc koupili... zainvestuj do obyčejnýho modemu za 1300, ten bude stíhat vždycky, k němu pak vlastní router a ten když to časem přestane dávat, budeš to moct vyčítat jenom sobě nebo tomu, kdo ti onen konkrétní model doporučil btw u rychlostí 40/4 a 120/12 fungujou všechny současný ed3 modemy bez potíží... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Markéta Odesláno 30. září 2013 Sdílet Odesláno 30. září 2013 Ok, promyslím a uvidíme. Díky za info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 30. září 2013 Sdílet Odesláno 30. září 2013 mam Technicolor TC7200 ED3.0 mam to pres cabel a merim pouze http://www.speedtest.net/result/3001389962.png Změřte si rychlost zde:ftp://ftp.upc.cz/ Ještě otázka, co máte za modemem? v případě nejasností použij překladač Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ludek Odesláno 30. září 2013 Sdílet Odesláno 30. září 2013 za Fiber Power 40 bych platila věrnostních 299 Kč Prosim kde v ceniku vidite takovou cenu, za tuto cenu vidim v ceniku Kombi Klasik 5+ (Internet 5M + DTV Klasik + EBT) , Fiber Power 40 vidim vernostni cenu 449,-. Nebo je to nejaka zvlastni nabidka v retenci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník superpepino Odesláno 5. října 2013 Sdílet Odesláno 5. října 2013 Mám Technicolor a rychlost je opravdu mezi 215-235 Mb, upload 19.6 Mb. Co mně však zaráží, wifi kolem 35 Mb. Opravdu je poměr rychlosti pevného připojení a wifi z Technicoloru až 7x menší? Je to v pořádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beris Odesláno 5. října 2013 Sdílet Odesláno 5. října 2013 Taky mě to zaráží.Prej je to zarušením okolníma wifinama.Technicolor neudrží wide kanál(40MHz) a rychlost spadne skoro ze 100M na 30-40M.Zajímalo by mě,jestli se někdo najde,komu ten wide kanál drží neustále.Už jsme to řešili tady http://www.upczone.cz/viewtopic.php?f=1&t=4800&p=74704#p74704. Citovat Premium Premium 5G ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Ostrava-Poruba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník veverci69ka Odesláno 5. října 2013 Sdílet Odesláno 5. října 2013 Mám technicolor a 120 Mbit internet, po kabelu naměřím vždy 121 Mbit, přes wifi jen kolem 40 Mbit, jelikož jedu po kabelu, tak neřešim. Asi je to normální co se 2,4 Ghz pásma týče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 5. října 2013 Sdílet Odesláno 5. října 2013 Radiofrekvenční pásmo 2,4 GHz je (nebo bylo) volné pro kohokoli a cokoli, není regulované. Používá je mnoho známých i méně známých služeb. Namátkou: bezdrátové domovní zvonky, bezdrátové sety klávesnice & myš, bezdrátový přenos A/V a spousta dalších služeb a "služeb"... Tak se nedivte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 5. října 2013 Sdílet Odesláno 5. října 2013 Jestli bydlite nakde na sidlisti, kde je spousta wifin v dosahu, tak mate malou sanci ze se dostanete na vyzsi rychlost, 40 MHz kanal totiz zabere pulku celelho pasma urceneho pro wifi. Trochu vysvetlene je to treba zde: http://www.zive.cz/clanky/vsechno-co-by ... fault.aspx Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.