Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den, koupil jsem na aukru bez karty tento přístroj kvůli nahrávání filmů atd..Nejsem ale klient(televize) UPC,myslel jsem že ho jen propojím se satelitním reciverem a budu ho používat jen jako rekordér ale nefunguje to,může mě někdo poradit prosím? Děkuji mnohokrát.

Odesláno

samozrejme ze nepojede UPC pouziva conax coz je kodovane vysilani tudiz bez bez jejich karty a naladeni jejich satelitu je ti jen pro paradu

Odesláno

je na nem vepredu logo UPC?

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

A pres SCART taky nenahrava?

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Praha
Odesláno

Nevím jak to zapojit abych ho mohl použít jen na nahrávání,o to mě vlastně jde ale zdá se že to ani neumožnuje.

Odesláno

Ano je na něm logo UPC.

Odesláno

Nahrávání umožňuje ale pouze z kabelové televize, přes RF kabelu, nikoli ze scart konektoru. To tento typ STB neumí

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Bylo by zajimave zjistit si u UPC, zda ten koupeny Caon je odprodany, nebo jen ukradeny :)

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague