Návštěvník Kodl Odesláno 27. července 2020 Sdílet Odesláno 27. července 2020 Dnes večer kostičkování stanice Nová HD. (Brno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlaťák Odesláno 28. července 2020 Sdílet Odesláno 28. července 2020 Já se snažil včera večer v DVB-T dívat na Novi a nešlo to. Kostičky, výpadky zvuku. Citovat Basic Red Basic Základní CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrmet Odesláno 28. července 2020 Sdílet Odesláno 28. července 2020 Já jsem zase včera večer pustil Primu Max, byla to katastrofa, zvuk vypadával, obraz se sekal. Když jsem to přepnul na Barrandov, tak ten nefungoval vůbec. Dnes sice programy fungují, ale EPG je buď špatně nebo není vůbec. Připadám si, jako kdybych se vrátil o 15 let na začátek DVBT. Nechápu problémy s EPG, když v pozemním vysílání fungují. Citovat Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 29. července 2020 Sdílet Odesláno 29. července 2020 Včera večer Nova Cinema, občasné výpadky zvuku. TV Start. Jinak všeobecně ČT většinou v pohodě, jen bych řekl, že jsou krátkodobé výpadky při přelaďování např. z lokálních podvečerních zpráv pro Brno cca 18:25 zpět na hlavní kanál v rámci ČT. Tady pravidelně vynechává zvuk a možná i kostičkuje obraz. Nova v podstatě taky v pohodě (sledujeme málo), o fous hůř možná kanály Primy a nejhůř na tom bývá Barrandov (který ale nesledujeme). A ty další programy nedokážu komentovat, ty taky nesledujeme. EPG je propadák, ale to se řeší jinde. Myslím, že technik se to kdysi snažil nějak vysvětlit, že je rozdíl mezi vzdušným vysíláním a kabelem, kde u vdušného se vysílá EPG v rámci multiplexů a kabel to musí poslat najednou jako větší balík informací (nevím, jestli jsem to pochopil správně). V každém případě u EPG patřím k těm dlouhodobě nespokojeným. Na anténě mám EPG v pohodě, na TV Start je to bída (porovnávám na stejné televizi). Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 29. července 2020 Sdílet Odesláno 29. července 2020 S tématem to sice přímo nesouvisí, ale je to hezký,,, Záměrně celoobrazovkový screen, viz datum /čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marmira Odesláno 31. července 2020 Sdílet Odesláno 31. července 2020 Ano, výpadky jsou častější, i když třeba krátkodobé. Za poslední dva dny 2x, sice jen na chvíli (v řádech minut), ale ano, výpadky jsou častější, než v minulých letech :(. Citovat Internet 150 - TV Komplet HD DVR Mediabox, modem (odkoupený) Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 2. srpna 2020 Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Staré Brno internet - to je tedy síla od čtvrtečního večera. Pět minut ano, deset minut ne, pak hodinu nic, pak zase ano a tak pořád dokola. Hlavně, že se na zákaznické lince v pátek ráno dušovali, jak to dají do pořádku a leda houno :-( Zítra jim samozřejmě napíši reklamaci a uvidíme, jak se k tomu VF oficiálně postaví - ale měl by čelem a hlavně rychle, protože Netbox už obchází domy, kontaktuje majitele se žádostí o souhlas s výstavbou sítě elektronických komunikací a vypadá to, že se začne co nevidět budovat. To bude nepříjemná konkurence...Nebo vlastně příjemná :D Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hudson161 Odesláno 3. srpna 2020 Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Poslední dobou hrůza, rychlost není taková, jaká by měla být a hlavně internet po večerech chvíli jede a chvíli ne, když ho používám, třeba koukám na stream nebo na youtube, tak se to nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 3. srpna 2020 Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 @hudson161A co Vám řekli na technické podpoře Vodafone? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hudson161 Odesláno 4. srpna 2020 Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Já tam nevolal, neměl jsem nervy čekat hodiny na telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.