Návštěvník Termitt Odesláno 9. července 2020 Sdílet Odesláno 9. července 2020 (upraveno) Prijde mi, ze nastaveni Port Forwarding neumoznuje zadat vlasnti IP rozsah, jaky je nastaveny pro DHCP. Nezavisle na zvolenem rozsahu pro DHCP (v mem pripade 192.168.121.0/24) je vzdy pri pridavani pravidla predvyplnen prefix 192.168.0.xx. Mate nekdo podobny problem? Upraveno 9. července 2020 uživatelem Termitt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 10. července 2020 Sdílet Odesláno 10. července 2020 Všichni. Proto si také každý, kdo potřebuje něco víc, přepne Compal do režimu modem a používá router svůj :-) Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Termitt Odesláno 10. července 2020 Sdílet Odesláno 10. července 2020 Hmm... to je presne to, cemu jsem se chtel vyhnout. ;-) Nicmene jsme prisel na Workaround. Pokud pomoci Vyvojarskych nastroju (Chrome/Opera - Ctrl+Shift+C) upravite prefix adresy na pozadovany, zaznam pro Port Forwarding se zalozi spravne a forwarding funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 10. července 2020 Sdílet Odesláno 10. července 2020 Je sice možné, že to takto jde, nicméně pořád je riziko, že to při nějakém restartu (a samozřejmě resetu do výchozího nastavení) zmizí, což bohužel může udělat i VF na dálku. Mimochodem co je špatného na vlastním routeru? Že má podstatně víc možností? :-) Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Termitt Odesláno 10. července 2020 Sdílet Odesláno 10. července 2020 Ne ne. 😉 Nechtel jsem mit zbytecne dve zarizeni za sebou. Jenze prehodit sit doma na Compal mi trvalo dost casu, tak jsem to nechtel absolvovat znova pri nastavovani zpet... ...taky tak trochu doufam, ze v nove verzi FW by mohly nektere neduhy byt opraveny... 😉 BTW nastaveni Port Forwardingu neni soucasti zalohy Confgiurace a jak je psano vyse, nepreziji restart... Zacinam mit pocit, jako by mi nekdo dal klicky od paradniho auta ale s deravou nadrzi, nikam s nim clovek nedojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 10. července 2020 Sdílet Odesláno 10. července 2020 Ber to tak, že Compal v režimu router je pro BFU, co ani netuší, co to směrování portů je a tato funkce je tam spíš do počtu, aby to menu nebylo tak chudé :D Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdee Odesláno 10. července 2020 Sdílet Odesláno 10. července 2020 Neprezije to restart modemu nebo reset do tovarniho nastaveni? jinak rikat Compalu paradni auto je docela odvazne. 🙂 Citovat - - - Compal, 3xCA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. července 2020 Sdílet Odesláno 10. července 2020 Reset modemu by to přežít mělo, myslím že není důvod aby se po resetu nějaké nastavení samo měnilo. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdee Odesláno 10. července 2020 Sdílet Odesláno 10. července 2020 @tomus: Takže spíš myslíte restart modemu než reset nastavení? Citovat - - - Compal, 3xCA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. července 2020 Sdílet Odesláno 10. července 2020 Ano, však se můžeš zkusit přihlásit do Moje UPC a modem na dálku resetnout a uvidíš co to udělá. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.