Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Prijde mi, ze nastaveni Port Forwarding neumoznuje zadat vlasnti IP rozsah, jaky je nastaveny pro DHCP.
Nezavisle na zvolenem rozsahu pro DHCP (v mem pripade 192.168.121.0/24) je vzdy pri pridavani pravidla predvyplnen prefix 192.168.0.xx.

Mate nekdo podobny problem?

image.thumb.png.ec326eb3dc3b53b1c64113ff6268441e.png

Upraveno uživatelem Termitt

Odesláno

Všichni. Proto si také každý, kdo potřebuje něco víc, přepne Compal do režimu modem a používá router svůj :-)

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Hmm... to je presne to, cemu jsem se chtel vyhnout. ;-)

Nicmene jsme prisel na Workaround. Pokud pomoci Vyvojarskych nastroju (Chrome/Opera - Ctrl+Shift+C) upravite prefix adresy na pozadovany, zaznam pro Port Forwarding se zalozi spravne a forwarding funguje...

image.thumb.png.f962d3900d2fb0e65a3dc32375f04591.png

image.thumb.png.60349f9931e2e7ccdfb9af75430a4f55.png

Odesláno

Je sice možné, že to takto jde, nicméně pořád je riziko, že to při nějakém restartu (a samozřejmě resetu do výchozího nastavení) zmizí, což bohužel může udělat i VF na dálku. Mimochodem co je špatného na vlastním routeru? Že má podstatně víc možností? :-)

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Ne ne. 😉
Nechtel jsem mit zbytecne dve zarizeni za sebou. Jenze prehodit sit doma na Compal mi trvalo dost casu, tak jsem to nechtel absolvovat znova pri nastavovani zpet...
...taky tak trochu doufam, ze v nove verzi FW by mohly nektere neduhy byt opraveny... 😉

BTW nastaveni Port Forwardingu neni soucasti zalohy Confgiurace a jak je psano vyse, nepreziji restart...

Zacinam mit pocit, jako by mi nekdo dal klicky od paradniho auta ale s deravou nadrzi, nikam s nim clovek nedojede.

Odesláno

Ber to tak, že Compal v režimu router je pro BFU, co ani netuší, co to směrování portů je a tato funkce je tam spíš do počtu, aby to menu nebylo tak chudé :D

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Neprezije to restart modemu nebo reset do tovarniho nastaveni?

jinak rikat Compalu paradni auto je docela odvazne. 🙂

• -
  • -
  • -
  • Compal, 3xCA modul
  • Praha
Odesláno

Reset modemu by to přežít mělo, myslím že není důvod aby se po resetu nějaké nastavení samo měnilo.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

@tomus: Takže spíš myslíte restart modemu než reset nastavení?

• -
  • -
  • -
  • Compal, 3xCA modul
  • Praha
Odesláno

Ano, však se můžeš zkusit přihlásit do Moje UPC a modem na dálku resetnout a uvidíš co to udělá.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague