Přejít na obsah

Compal CH7465VF Port Forwarding s vlastnim rozsahem DHCP

Doporučené příspěvky

Nechcem byt ironicky, ale budte radi, ze ten kram vobec akceptuje inu adresu ako 192.168.0.x.. kedze uz je EOL, maximalne sa opravuju kriticke chyby (co toto urcite nie je).

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Návštěvník Termitt
před 5 hodinami, tomus napsal:

Reset modemu by to přežít mělo, myslím že není důvod aby se po resetu nějaké nastavení samo měnilo.

Po resetu modemu nebyl v Port Forwardingu zadny zaznam, zadal jsem vse znova. Take pokud v admin sekci si necham vyexportovat konfiguraci, tak soubor je vzdy stejny, nezavisle na nastavenych forwardovanych portech. Z toho jsem usoudil, ze to restart modemu neprezije a ani neni mozne si je pak obnovit z ulozene konfigurace pri resetu do tovarniho nastaveni...

Návštěvník Jenda
před 10 hodinami, Adolf.Shitler napsal:

Je sice možné, že to takto jde, nicméně pořád je riziko, že to při nějakém restartu (a samozřejmě resetu do výchozího nastavení) zmizí, což bohužel může udělat i VF na dálku. Mimochodem co je špatného na vlastním routeru? Že má podstatně víc možností? 🙂

Špatné na vlastním routeru je to, že mi neumožní použít IPV6. Nebo se snad něco změnilo?🤣🤣

Akoze nie? Compal predsa podporuje PD (Prefix Delegation) pri DS-Lite.. a kazdy slusnejsi router PD podporuje a dostane vlastnu IPv6 podsiet, dosiahnutelnu z Internetu..

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Návštěvník Jenda

Máš hezké představy, ale měl by ses uvést do reálu. U VF buď IPv6 bez IPv4 nebo IPv4 bez IPv6 nebo jak jsem psal, IPv4 s tím, že si IPv6 uděláš tunelem. Když se ti to nelíbí, tak si vyber jiného ISP, je jich v republice dost :P

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Návštěvník Jenda

Bez IPv6 se docela dobře obejdu, takže pro mě služba funguje jak má a nikoliv na půl. A pokud jde o něčí představy, tak to je jeho problém, jaké je má a co mu kdo kazí nebo ne :-)

• -
  • -
  • -
  • -
  • -

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...