Odesláno 30. září 2013 11 let Tak od včerejšího dne nás začaly trápit výpadky připojení srkze modem EPC3925. Celé měsíce bylo vše v pořádku, ale z ničeho nic máme ztrátovost 2-4% a internet je na voip použitelný jen stěží. Navíc co pár minut dojde k totálnímu výpadku, který trvá 4-6 vteřin. UPC to zatím jen sleduje a postup nenavrhlo, ale celé se mi to zdá dosti podivné. Z LAN sítě se na modem pingnu i po dobu výpadku, ale do internetu ne, přikládám údaje o signálu. http://rychlost.cz/rh/20133890780-6faa1c627c.html
Odesláno 30. září 2013 11 let Ten signal je vpohode, ale nemusi to tak byt behem dne porad, musis to sledovat casteji. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. září 2013 11 let Signál je stále stejný i při problémech, nyní se to po skoro 24h problémů rozjelo, ale je otázkou na jak dlouho. Zítra by měli vyměnit modem. No nebudu to mazat a psát znova, nyní mi volalo UPC, že prý problém našli byla "zarušená frekvence na hlavní stanici", takže výměna modemu se nekoná.
Odesláno 5. října 2013 11 let Já pozoruji v Brně to stejné chování dnes - co pár minut kompletní výpadky na 4-6 sec., ping lokálně OK, do Internetu však 100% ztráta. Nemůže se něco dít v síti UPC po tom plánovaným výpadku 1.10.2013? Zřejmě se jednalo o nějaký upgrade sítě... Pro doplnění mám Cisco EPC3212.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.