Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím, dnes mi začaly kostickovat všechny programy. Používám HD PVR BOX. Přes DVB-T je vše v pohodě, takže problém by neměl být v kabelu. Co s tím ? Díky za rady

Odesláno

No vidíš mě v Praze nic nekostičuje a hraje jak má

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

No to jeste neznamena ze nemuze byt nejaky problem s kabelem, DVB-C bezi na vyzsich kmitoctech, nez DVB-T.

A priste napis ze jsi z Biliny.

Kdyz to nevyresis, tak to zkus tady http://web.upc.cz/vypadky/

nebo na infolince.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

V poslední době nějak poklesla úroveň signálů u všech frekvencí (programů). A nejenom u mě, ale u víc lidí a v různých lokalitách.

Odesláno

teď od 17:00 všechny digitální programy kostičkujou, ale fest, nedá se to sledovat, analog ok, internet taky ok, lokalita brno veveří

Odesláno

Sokolov kostičkuje úplně každý program.Také od 17hodin.

Odesláno

no teď to šlapalo, občas zakostičkuje, asi nějaký centrální problém ... samozřejmě se to netýká jen HD PVR, jen jsem využil tohle vlákno

Odesláno

V Plzni to nepřetržitě také kostičkuje - všechny programy.

Odesláno

Potvrzuji kostičkování, Ostrava-Poruba. Kvalita je stále 100% dle ukazatele televize.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul
  • Ostrava
Odesláno

Tak Melnik a je to ted (cca 19 hod) uplne v pr... Cerveny trpaslik a Doktor Who jeste perfekt, pak ale kostka za kostkou.....

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague