Odesláno 20. ledna 2014 11 let Re: Problém s kostickovanim (HD PVR) Příspěvekod Misapes » stř, 15.1.2014, 19:56 Výpadky zvuku na všech programech kabelovky, lokalita Ostrava - Zábřeh, předchází místy kostičkování v obraze. Problémy rovněž přetrvávají. Ostrava - Zábřeh...
Odesláno 21. ledna 2014 11 let Strakonice také, kostičkuje obraz, sleduji hlavně HD, jsem zvědav kdy si toho všimnou tam kde mají ......
Odesláno 21. ledna 2014 11 let Tak trhání zvuku na HD kanálech jsem si už také všiml :-/ Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. ledna 2014 11 let Strakonice také, kostičkuje obraz, sleduji hlavně HD, jsem zvědav kdy si toho všimnou tam kde mají ...... Jednou, kdyz asi tyden zlobila kabelovka a forum bylo plne prispevku, jsem naivne napsal do UPC. Dozvedel sem se neco ve stylu, ze nejake forum pro par lidi nic nesignalizuje a UPC ma vse v pohode. Takze asi tak...
Odesláno 22. ledna 2014 11 let Teď jsem aktivně koukal na ČT1HD a za hodinu nic. Ani jedna kostička, zvuk jak víno. Dělá to v nějakém určitém časovém období? Pozorujete problémy i dnes? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 22. ledna 2014 11 let No u mě se to taky zlepšilo. Zatím žádný výpadek zvuku ani to nekostičkuje. Tak snad dobrý (nejsem u televize ale furt, mám to zapnutý asi hodinu ČT1HD, ČT2HD, Eurosport HD, zatím bez chyby...)
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.