Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Jak jsem napsal, měřící přístroje bohužel nazaznamenaly žádné problémy, takže se tento problém začal sbírat jako postupně se zvětšující oblast.

Takže to třeba začalo jako problém v Mělníce, pak i v Praze. To mohou být problémy lokálního typu .... Následně se to rozšířilo o Ostravu a další města.

Dále se to objevilo jako problém ČT1 HD, pak se to rozšířilo na ČT2 HD + ČT4 HD (vše 1 MUX), dále si někdo začal stěžovat na Nova Sport HD (jiný MUX) - četnost poruchy 1 - 2x za hodinu. Opravdu ideální pro hledání poruch

No jsem rád že jsme to našli a snad už bude klid

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

V každém případě díky za vyřešení!

Odesláno

Lokalita Ostrava - porad kosticky, programy Nova HD, Nva Sport HD a Prima HD, chvili po zapnuti setobxu to hraje dobre ale postupem case se obraz stale zhorsuje a zhorsuje, az se na to neda divat, nejvic me stve ta Nova Sport HD, protoze o vikendu se hraje ctvrtfinale FA Cupu :(

Odesláno

nene, včera v lokalitě Zlín rovněž kostičkování. Ale subjektivně jiné, než v předchozích dnech.

Odesláno

Zajímavé ... mám HD PVR cca 3 roky a nezakostičkoval mi ani jednou :)

Odesláno
Zajímavé ... mám HD PVR cca 3 roky a nezakostičkoval mi ani jednou :)

Ani po připojení k TV ? :D

Odesláno

ne ani po připojení k TV ;oD

Odesláno

Tak dneska Nova Sport HD pri zapase FA Cupu ani jednou nezakostickovala, zadne cachry se setoboxem ani kabelama jsem nedelal, zajimave.

Odesláno

Nedele a opet kostickujeme a kostickujeme :(

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague