Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Tak v Mělníku mi ted občas zakostickuje CT1HD!

Aspon u me zatim uplne neopraveno....

• po měsíci...
Odesláno

opet vypadky a zastavovani obrazu na CT2 HD behem Chobotničky a dále

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

podobné výpadky se objevovaly těsně před spuštěním nových programů SS1 a SS2HD. tak možná....

Odesláno

V Brně to samý již 2 den - kostky + zvuk , je to čím dál tím horší , platíme za mizerný HD obraz-UPC to tak trochu posírá.

Odesláno

Stále kontaktovat technickou podporu na zákaznickém centru!Sem to psát nepomůže... :wink:

Odesláno

Mno nevim, ale kdyz to dam tady na forum, tak docela casto dojde k vyreseni v radu hodin...Moje zkusenost.

Jina Melnik taky kosticky na CT1 HD!

Odesláno

Mohl by mi někdo napsat, jak často to kostičkuje a zda v nějaké určité době nebo při určité věci (například rychlejší pohyb)?

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

ono to ani klasicky nekostickuje, spis bych rekl ze ujedou jako cele pruhy obrazu napr. ve trech radkach a zakolisa zvuk, neda se rict, ze by to bylo pri akcni scene nebo strihu, pozoroval jsem to jak v sobotu na CT2 HD tak v nedeli na CT1 HD cca od 20hod dále zhruba co deset minut, CA modul, TV Samsung 40"

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Tohle pozoruji také i když ne tak hustě, ale protože jsem v jiném regionu, myslím, že je to asi běžný jev provázející digitální vysílání. Asi se toho nedá zbavit, jako jsme brali celkem za normální občasné přeskočení obrazu v analogu.

Odesláno
ono to ani klasicky nekostickuje, spis bych rekl ze ujedou jako cele pruhy obrazu napr. ve trech radkach a zakolisa zvuk, neda se rict, ze by to bylo pri akcni scene nebo strihu, pozoroval jsem to jak v sobotu na CT2 HD tak v nedeli na CT1 HD cca od 20hod dále zhruba co deset minut, CA modul, TV Samsung 40"

Pozoruji to také stejně v Jablonci n.N. Mám totéž vybavení, TV a CA modul. Blbne to asi poslední 2 týdny, dosud bylo vše v pořádku.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague