Návštěvník sksk Odesláno 3. října 2013 Sdílet Odesláno 3. října 2013 Mám čerstvě UPC Internet 5M (ten nejlevnější a nejpomalejší) a modem EPC2203. Když chci stáhnout velký soubor např. z Google Drive (cca 900 MB), stahování jde plnou rychlostí, ale po několika megabajtech nebo pár desítkách megabajt se najednou zasekne. Občas se za chvíli rozběhne znovu, ale většinou Chrome to vzdá a zahlásí chybu sítě. Dělá to i když se připojím k modemu napřímo přes Ethernet kabel (normálně mám za ním WiFi router). Při instalaci mě trochu strašili, že když vede kabel z UPC bedny k modemu nikoliv souvisle, ale přes spojky, tak to zhoršuje signál, i když jedna spojka je prý ještě v pohodě. Dá se nějak zjistit, jestli je to kabelem, modemem nebo něčím jiným? Máte někdo podobné zkušenosti? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 3. října 2013 Sdílet Odesláno 3. října 2013 se koukni na hodnoty signálu... btw jestli máš ten internet čerstvě, tak bys měl mít rychlost 10 Mb/s a ne jenom 5 http://stabilniinternet.cz/#fp10 jestli máš skutečně jenom 5 Mb/s a nemáš to dýl jak dva tejdny, tak šup výpověď a nová objednávka... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sksk Odesláno 3. října 2013 Sdílet Odesláno 3. října 2013 Jo, mám 10, to je ok. Signál (nepoznám z toho moc, ale podle toho, co jsem zjistil prolézáním fóra, to vypadá jako v pohodě): Downstream Channel Downstream Status Operational Channel ID 1 Downstream Frequency 338000000 Hz Modulation 256QAM Bit Rate 55616000 bits/sec Power Level 0.2 dBmV Signal to Noise Ratio 36.6 dBmV Upstream Channel Upstream Status Operational Channel ID 117 Upstream Frequency 44300000 Hz Modulation 16QAM Symbol Rate 5120 Ksym/sec Power Level 40.4 dBmV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 3. října 2013 Sdílet Odesláno 3. října 2013 jn, v signálu problém nebude ty problémy sou jenom s diskem google? zkus něco sosnout odsud - test 06 až 10 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sksk Odesláno 3. října 2013 Sdílet Odesláno 3. října 2013 No stáhlo to 100 MB, na chvilku se zaseklo, pak se zas rozjelo. Pak se to zaseklo na 237 MB, pak na 254 MB. A tak dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 3. října 2013 Sdílet Odesláno 3. října 2013 antivir a firewall vypnutej? jestli ne, tak vypni obojí a zkus znova... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sksk Odesláno 3. října 2013 Sdílet Odesláno 3. října 2013 ...a vypadá to, že 254 MB je konečná. Antivir nemám, firewall standardní windowsový, s tím nikdy na žádné jiné síti tyhlety problémy nebyly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 3. října 2013 Sdílet Odesláno 3. října 2013 tak to pro jistotu zkus na jinym kompu a když to bude stejný reklamace Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sksk Odesláno 3. října 2013 Sdílet Odesláno 3. října 2013 No nemám jiný komp, tak to asi teda zkusím rovnou reklamovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 3. října 2013 Sdílet Odesláno 3. října 2013 ještě zkus: win+r powershell tracert google.cz potom ještě ping google.cz -n 20 a hoď sem screen Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.