Návštěvník jackass Odesláno 6. října 2013 Sdílet Odesláno 6. října 2013 Takze problem je vyresen po dvou dnech zkouseni vseho mozneho nakonec pomohlo podrzet 10s tlacitko reset...na modemu byl sice napis reset ale nad nim nebyla dira asi sem zrovna schytal nejakej zmetek takze sem musel modem rozdelat a tlacitko podrzet primo na te desce myslel sem ale ze reset v podstate jen natvrdo vypne a zapne modem...ale asi to tak neni no protoze vypinat a zapinat sem ho zkousel fakt hodnekrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 7. října 2013 Sdílet Odesláno 7. října 2013 Zajimave, a co mas vlastne za ten modem Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Odesláno 11. října 2013 Sdílet Odesláno 11. října 2013 Tak po planovaném výpadku 10.10. je rychlost ala Dial-Up. Rychlost se pohybuje kolem 100kbit. Voláno na UPC a zjištěna velká ztrátovost. No na to, že mám cca měsíc nové připojení tak mě to dost nas*alo. Předtím jsem měl Motorolu a Fiber32 a celkově 5let naprostá pohoda. Citovat - - - Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. října 2013 Sdílet Odesláno 12. října 2013 Nejaky problem se signalem, za to novy modem zrejme ani nemuze. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Odesláno 19. října 2013 Sdílet Odesláno 19. října 2013 Jj přesně tak, byl jsem přepojen v rozvodné skříni a zatím je to v pohodě Zajímavé ale je, že do plánovaného výpadku dne 10.10. naprosto v pohodě. Možná souhra náhod. Citovat - - - Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník boris Odesláno 2. ledna 2014 Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Tý jo, tak to je je celkem sada to kolísání. A to sem si myslel, že u nás v Brně (lesná) máme u UPC kolísání jak blázen...tak nemáme:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zobin Odesláno 2. ledna 2014 Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Tak mne jel internet 40 megabitu presne prvnich 14 dni Od te doby jede 30, co je akorat tech "smluvnich" 66% Cimrman by rekl, ze s tim muzeme nesouhlasit, muzeme o tom diskutovat, ale to je asi tak vsechno, co s tim muzeme delat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. ledna 2014 Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 nebo to taky můžeme reklamovat, že? ale pokud je to někomu jedno... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 3. ledna 2014 Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 (upraveno) Tak mne jel internet 40 megabitu presne prvnich 14 dni Od te doby jede 30, co je akorat tech "smluvnich" 66% Cimrman by rekl, ze s tim muzeme nesouhlasit, muzeme o tom diskutovat, ale to je asi tak vsechno, co s tim muzeme delat... kdyz tomu eletroodpadu wr841 kteremu rikas router tak se nediv nemas kupovat odpadky a nicit je alternativnim fw a pak se divit ze ti to jede pomalej Bud v klidu, flamere, ten router zvladne hrave unatovat jednou tolik i pres wifi, takze mam slusnou rezervu Uz to zas jede 40, asi meli nejakej linej den. Asi podle toho, jakou zrovna dostanu IP, nebo byla v Londyne proste mlha to ti fak zerem v..e napred jsi ztezujes ze ti to nejede a pak z nas delas .... Upraveno 3. ledna 2014 uživatelem frelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zobin Odesláno 3. ledna 2014 Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Bud v klidu, flamere, ten router zvladne hrave unatovat jednou tolik i pres wifi, takze mam slusnou rezervu Uz to zas jede 40, asi meli nejakej linej den. Asi podle toho, jakou zrovna dostanu IP, nebo byla v Londyne proste mlha edit: tak je to optravdu jak ktery den, nekdy jede jen 30, jiny to skoro tech 40 da... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.