Návštěvník jackass Odesláno 30. ledna 2014 Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Asi pred 2 tydnama jsem konecne 100% prisel na to cim to je tak to sem hodim kdyby nekdo nekdy mel stejnej problem je to celkem legracni a nikdy jsem nic takovyho nezazil Cele to bylo tim ze jsem mel router/wifi moc blizko modemu...modem ani nemusel bejt napojenej pres router, proste stacilo aby byl router zaplej a byl tak 20cm od modemu a net proste spadl na 50kbs takze sem jen koupil 2 metrovej kabel... modem mam na jedne strane stolu router na druhe a vse je v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zobin Odesláno 30. ledna 2014 Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 To je zajimavy, nebyl proste spatnej jen ten kabel? Ja mam kabel mezi modemem a routerem 1m a chodi mi to po nekolika porodnich bolestech uz bez problemu, zrejme to vyresil reset cisca. Schvalne to zkusim nekdy spojit jeste 0.5m patchem Technika je nekdy nevyzpytatelna, ani ve wiki nepisou, ze by mela byt nejaka mininmalni vzdalenost mezi zarizenima: https://en.wikipedia.org/wiki/Ethernet_ ... le_lengths Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. ledna 2014 Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Nj jackass, ze ty mas Ubee3206 ? Tam zapomnel vyrobce odstinit hlavni RF smesovac nebo spis bez toho stineni prodaval levneji , takze Wifi zarizeni rusi doprednou frekvenci 354 a 362MHz, a tim padem je tam velka ztratovost... Uz se to tady nekde psalo, pomuze dat WIFI zarizeni minimalne 1m od modemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 30. ledna 2014 Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 si děláš (_!_), co je to za šmejd osekanej Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. ledna 2014 Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Jo resilo se to tady: viewtopic.php?f=1&t=4784&p=75874p75873 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.