Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravim momentalne vyuzivam internet 32/1.5 Mbps a TV mini. Za 817 kc mesicne.

Vsiml jsem si ze upc na zacatku zari zrychlilo a nabizeji napr. Kombi komfort 240 za 859kc s vernostni slevou. Chci se zeptat jestli teto slevy mohu vyuzit nebo je jen pro nove zakazniky a stavajici to maji o 300kc drazsi?

Dekuji za odpověď.

Odesláno

Je to pro všechny. Výměnou za nižší cenu je roční závazek.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

Určitě? Někde v novém ceníku jsem četl, že je to platné pro nové zákazníky této služby, ale taky na nové adrese tak teď nevim.

Odesláno

ale houby, kdokoliv může přejít na nový služby a využívat relativně přijatelnou cenu věrnostního programu :roll:

vyuzivam internet 32/1.5 Mbps a TV mini. Za 817 kc mesicne

drsný :bom:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Aha tak v tom případě na to asi přestoupím, díky za rady..

Akorát škoda že neposkytují download a upload v poměru 1:1.

Neví někdo jaký k tomu mají důvod? Z hlediska technologie to není problém ne?

Odesláno

Aha, jasně ok.

Odesláno

No já chtěl toto:

Dobrý den, žádám o převedení všech mých služeb do balíčku Kombi Klasik 5+ (Internet 5M + DTV Klasik + EBT-sport) - za předpokladu, že změna je zdarma a celková cena bude cca 349 Kč ročně, při možnosti výpovědi 1x ročně.

A odpověděli toto:

...informujeme Vás, že se jedná o naší promo nabídku a ta je určena pouze pro nové klienty.

Litujeme, že Vám nemůžeme podat příznivější informaci, přesto věříme, že naše vysvětlení přijmete s porozuměním...

Pozn: Mám starter+sport a internet 5

Odesláno

Chtít balík služeb za 349 ročně, to nemohlo ani jinak dopadnout :D

Odesláno

No kdyz pominu tu chybu s cenou, tak balicek Kombi Klasik 5+ je podle ceniku pro vsechny uzivatele,

cena ale bude 299 Kc + pripadna mecisni zaloha za modem a STB a pokud budes sluzby snizovat ,tak i poplatek za snizeni sluzby.

jina vec je pak balicek se stejnym nazvem, ale s internetem 5+5 Mbit, ktery na webu stabilniinternet.cz, na ten ma opravdu narok jen novy uzivatel.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague