Návštěvník palox Odesláno 14. října 2013 Sdílet Odesláno 14. října 2013 Mě skončila roční sleva a najednou po mě chtěli za digital starter se sportama + fiber power 780,- kč tak jsem tuto službu zrušil a objednal novou Kombi klasik 40+ 1balíček zdarma +internet 40/4 za dle jejich cenníku 499,- a přišla mi faktura na 399 kč a to v tom není žádná sleva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. října 2013 Sdílet Odesláno 14. října 2013 Ono spis zalezi jaka faktura bude chodit priste, ted to mohl abyt nejaka pomerna castka jen za cast mesice. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. října 2013 Sdílet Odesláno 15. října 2013 No kdyz pominu tu chybu s cenou, tak balicek Kombi Klasik 5+ je podle ceniku pro vsechny uzivatele,cena ale bude 299 Kc + pripadna mecisni zaloha za modem a STB a pokud budes sluzby snizovat ,tak i poplatek za snizeni sluzby. jina vec je pak balicek se stejnym nazvem, ale s internetem 5+5 Mbit, ktery na webu stabilniinternet.cz, na ten ma opravdu narok jen novy uzivatel. Tak ano, v UPC operátor zaměnil ty balíčky (cenu jsem počítal včetně modemu). Takže mi to slíbili změnit na Kombi Klasik 5+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník palox Odesláno 15. října 2013 Sdílet Odesláno 15. října 2013 Ono spis zalezi jaka faktura bude chodit priste, ted to mohl abyt nejaka pomerna castka jen za cast mesice. aha,máš pravdu,nebylo to za celý měsíc,ale i těch 499,- jako nový zákazník je mnohem lepší než jako dlouholetý za 780,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. října 2013 Sdílet Odesláno 16. října 2013 No kdyz pominu tu chybu s cenou, tak balicek Kombi Klasik 5+ je podle ceniku pro vsechny uzivatele,cena ale bude 299 Kc + pripadna mecisni zaloha za modem a STB a pokud budes sluzby snizovat ,tak i poplatek za snizeni sluzby. jina vec je pak balicek se stejnym nazvem, ale s internetem 5+5 Mbit, ktery na webu stabilniinternet.cz, na ten ma opravdu narok jen novy uzivatel. Mám Netbox, ale ten zdražil o 50% tak uvažuju o přejítí na UPC 5+5. -nevíte jestli je to agregovaná rychlost, nebo je to stabilně těch 10 Mbit? -je tam garance ceny na nějakou dobu (u Netboxu to byly 2 roky) nebo mi to po pár měsících můžou zdražit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 16. října 2013 Sdílet Odesláno 16. října 2013 upc internet neni žádný adsl, takže pokud nejsou technický potíže, jede tak, jak má... cena platí tak dlouho, dokud si služby nezměníš Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. října 2013 Sdílet Odesláno 16. října 2013 Slamb: Dík za odpověď. Já jen že jsem na jakémsi fóru četl, že UPC většinou jede za zlomek deklarované maximální rychlosti protože je to sdílené připojení. Takže to není pravda? A ještě je v podmínkách tarifu 5+5 napsané, že jede rychlostí až 10Mbit. To "až" mě tam zaráží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 16. října 2013 Sdílet Odesláno 16. října 2013 pravda to samozřejmě neni, sám sem měl upc asi 9 let a když se jednou za pár let stalo, že to jelo pomalu, tak reklamace a sleva za nefunkční období... to až znamená, že až budeš z taiwanu cucat rychlostí pár KB/s, tak se nemáš divit a píšou ho tam snad úplně všichni Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 16. října 2013 Sdílet Odesláno 16. října 2013 mam 5+5 a jede to stabilne 10, akorat ti to od zacatku musi spravne "navest" Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krpec Odesláno 16. října 2013 Sdílet Odesláno 16. října 2013 nikde v aktuálním ceníku nevidím tarif 5+5. Všude je jen 5 nebo pak až 40. Bude mi končit retence a pokud mi ji neprodlouží, tak bych o tomto tarifu taky uvažoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.