xtonda Odesláno 8. ledna 2014 Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Za tu nehoráznou cenu co to stojí mi to tedy ani náhodou nestojí Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 8. ledna 2014 Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Mně taky ne, ale jsou jedinci, kterým jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. ledna 2014 Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 YABAKA: Odorik je mi znám, protože jej sám využívám, na callback či přes web. Já pevnou nepoužívám vůbec, pouze rodiče a mimo to slouží i na příjem hovorů, právě ze sítě UPC (kdy příbuzenstvo má UPC), jinak těch 100 minut jim stačí, takže platí pořád 70,-Kč. Do předloňska BASIC, pak Kredit 50 nebo, jak se to jmenovalo a pak ten Telefon 100. Pevnou chtějí zachovat i do budoucna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. ledna 2014 Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Koukám, že se mi nepropsala ještě jedna věta k tomu volání - 90% hovorů jde na mobily všech OP, zbytek síť UPC. Kontroloval jsem zpětně vyčerpané minuty a vychází to OK, nepřečerpáno v žádném měsíci a vyčerpává se téměř 100% minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 8. ledna 2014 Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Mí rodiče zhruba půl roku sou doma a půl na chalupě, takže cokoliv co není účtováno podle konzumace, ale je tam nějaký paušál k provolání, je dost nevýhodné. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 8. ledna 2014 Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Koukám, že se mi nepropsala ještě jedna věta k tomu volání - 90% hovorů jde na mobily všech OP, zbytek síť UPC. Kontroloval jsem zpětně vyčerpané minuty a vychází to OK, nepřečerpáno v žádném měsíci a vyčerpává se téměř 100% minut. Jasně, někomu ten tarif akorát sedne, pak to bude asi dobrý. Ale já třeba nerad platím za nějaký balíky minut, který pak nevyužiju a zbytečně to propadne nebo naopak je spotřebuju celý a všechno nad rámec je účtovaný draho. Prostě Odorik má danou cenu a vím, že platím jenom za provolaný minuty a kolik to bude stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vladaron Odesláno 8. února 2014 Sdílet Odesláno 8. února 2014 Já jsem měl v roce 2013 tarif Internet 5 za 250Kč měs, a bylo to 5Mb/sec download a 0,5Mb/sec upload, a pak mi nabídli v prosinci balíček Kombiklasik 5+ za 300Kč měsíčně, a mám v tom Kabelovou televizi Klasik + s asi 50 tv programa, a v tom asi 10 HDTV, a internet 5+, který je 10Mb/sec download a 1Mb/s upload a to vše za 300Kč měsíčně, a prý napořád.A přitom jsem byl stávající zákazník . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 8. února 2014 Sdílet Odesláno 8. února 2014 máš naprosto normalní ceníkovou nabídku, není to nic specialního http://www.upc.cz/pdf/Cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. února 2014 Sdílet Odesláno 8. února 2014 No jenom bacha na podminky, tyhle vernostni balicky Kombi jsou bezva, ale jen do doby nez davate vypoved, pokud ji totiz date v nevhodnou dobu, tedy v pripade Vladarona kdyby jeho smlouva skoncila treba zrovna v listopadu, tak doplati cele vernostni obdobi do plne ceny, tedy 12 x 300 Kč. Takze pak je lepsi trebas mesic pockat, nez nabehne dalsi rocni obdobi a doplatit jen 1x300 Kc. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 9. února 2014 Sdílet Odesláno 9. února 2014 Ne, doplati jen to, kdy vyuzival vernost - treba vypovi v breznu a sleva mu bezi od ledna, tak zaplati 3x300. Naopka, vypoved v rijnu-prosinci se nevyplati, nebot bude doplacet vic, nez kdyby to nechal bezted do konce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.