Návštěvník freekarol Odesláno 10. října 2013 Sdílet Odesláno 10. října 2013 Zdravím, nějak mi to Google nedokáže najít... Podporuje UPC DNSSEC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 10. října 2013 Sdílet Odesláno 10. října 2013 http://www.nic.cz/whois/?d=upc.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. října 2013 Sdílet Odesláno 10. října 2013 Hmm, takze ne. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník freekarol Odesláno 10. října 2013 Sdílet Odesláno 10. října 2013 http://www.nic.cz/whois/?d=upc.cz To já jsem právě byl tady: http://www.nic.cz/dnssec/ a na mikrosekundu mi naskočí zelený klíč, hehe. Asi je nutné kontaktovat UPC, aby to začali podporovat. Když už experimentují s IPV6, tak by mohli i DNSSEC. Na druhou stranu stejně asi velká čát webů nepoužívá DNSSEC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 10. října 2013 Sdílet Odesláno 10. října 2013 a proč nepoužíváte googlácký dns Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník freekarol Odesláno 10. října 2013 Sdílet Odesláno 10. října 2013 Google sice údajně plně podporuje DNSSEC, ale to je mi k ničemu, když to UPC nepodporuje, že? Jinak mi Google DNS nepřijdou nějak rychlejší oproti UPC. To OpenDNS je jiné kafe, jenže tam rádi vnucují svůj vyhledávač, když se hledá z adresního řádku v prohlížeči a taky se vnutí, když člověk klikne na RSS ikonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. října 2013 Sdílet Odesláno 11. října 2013 bych řek, že je jedno, jestli to upc podporuje nebo ne, já jedu na googláckejch dns celou dobu bez nejmenších problémů i v rámci domácí sítě za routerem a klíček mám zelenej Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník freekarol Odesláno 11. října 2013 Sdílet Odesláno 11. října 2013 Předběhl jsi mne, právě mne ted napadlo si ty googly DNS servery vyzkoušet na NIC.cz... Vycházel jsem z toho, co tvrdí NIC.cz. Nastavil jsem si Google DNS a stejně tam mám červený klíč. Nějaké divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 11. října 2013 Sdílet Odesláno 11. října 2013 Červený klíč jak u UPC, tak u Netboxu. A taky žiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. října 2013 Sdílet Odesláno 11. října 2013 že by centronet podporoval dnssec? ale přece když si nastavim cizí dns, tak to s těma od isp nemá nic společnýho zajímavý... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.