Návštěvník Dragokazov Odesláno 13. října 2013 Sdílet Odesláno 13. října 2013 Zkoušel jsem také a já se na ty stránky dostanu bez jakéhokoli problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 13. října 2013 Sdílet Odesláno 13. října 2013 Dodatek. Takže jsem ještě trochu pátral a vzhledem k tomu, že má IP adresa je vedena na blacklistech kupříkladu spamhouse případně apews, vypadá to, že od někoho šlo spousta nevyžádaného spamu. A domnívám se, že zde je jádro problému. Při pokusu o připojení na určité stránky to prochází filtrací těchto společností, které dané rozsahy adres nepustí prostě dál. Ze zvědavosti by mne zajímalo, kdo má přístup na ubi.com jaký výsledek bude mít po zadání své IP adresy zde: http://whatismyipaddress.com/blacklist-check Mně to zobrazuje blokování u následujících: pbl.spamhaus.org l2.apews.org zen.spamhaus.org dyn.shlink.org Moje IP je pouze na blacklistu l2.apews.org , jinak nikde. Zkus si zmenit MAC adresu, coz zmeni IP adresu, treba dostanes jiny rozsah. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lubomir Odesláno 13. října 2013 Sdílet Odesláno 13. října 2013 Bohužel, zkusil jsem několikrát, ale prostě pokaždé dostanu 94.112.....zbytek se mění, leč situaci to neřeší, prostě asi mám smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ViktorSafar Odesláno 13. října 2013 Sdílet Odesláno 13. října 2013 Dobrý den, Taky se připojím. Weby, co nám nejedou: runkeeper.com sourceforge.net Blacklist check: b.barracudacentral.org pbl.spamhaus.org zen.spamhaus.org dyn.shlink.org l2.apews.org Nemělo by UPC nejdříve dostat varování, že některý z jejich uživatelů spamuje, než je zablokováno? Nebo se s tím nese*ou a prostě nás dají na blacklist? Dělá s tím UPC něco nebo se to nechá na výše uvedeném pokusu o získání nové IP? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lubomir Odesláno 13. října 2013 Sdílet Odesláno 13. října 2013 Co mi přišel od nich mail, tak na tom pracují, ale jak to dopadne, a kdy se to vyřeší, to ví bůh. Ale pracují na tom....aspoň psali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 14. října 2013 Sdílet Odesláno 14. října 2013 U mě problém odstraněn Sent from LT22i using Tapatalk now Free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lubomir Odesláno 14. října 2013 Sdílet Odesláno 14. října 2013 Potvrzuji, prozatím vše funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. října 2013 Sdílet Odesláno 14. října 2013 U mě problém stále přetrvává. Nějaké řešení ? Nemohu se připojit na www.ubi.com ani www.uplay.com. ( jak ping tak tracert nelze ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 14. října 2013 Sdílet Odesláno 14. října 2013 Na Ubi.com a uplay.com ping a tracert nejdou, protože to Ubisoft Entertainment blokuje. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ViktorSafar Odesláno 14. října 2013 Sdílet Odesláno 14. října 2013 Jup, nám to též jede. Super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.