Návštěvník Marzaus Odesláno 14. října 2013 Sdílet Odesláno 14. října 2013 Zdravím, mám problém s přípojením, pár týdnů zpět hodně, předtím to šlo mám od UPC modem s wifi cisco na net Fiber Power 120+ byt 3+1, pokoje jsou za sebou ve tvaru L, v každém jedou 2 noťasy, v 1. a 3. pokoji je vše ok, ale v 2. mezi nimi, mám problémy s latencí a trochu s rychlostí, na 2. noťasu o metr dál velký problém s rychlostí a při online hrách jsou latence nesnesitelné nechápu co se děje, protože předtím to nebylo, kupoval sem do pokoje 2 monitory a 5+1 sound system, tak sem si říkal ze to může být tím, ale při odpojení se nic nezlepšilo notebooky to není, to mám ozkoušené, připojením přes kabel jede vše ok, a na jiné wifi taktéž zkoušel sem dáš modem výše i reset modemu, i změnu frekvence, ale nic.. a už si nevím rady budu moc vděčný za každou pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 15. října 2013 Sdílet Odesláno 15. října 2013 Propojení kabelem, to je nejlepší cesta. A pokud ne kabelem, tak do každé místnosti samostatný AP (v místnosti s kabelovým modemo-routerem pak zastane tuto funkci on sám). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. října 2013 Sdílet Odesláno 15. října 2013 Pokud se s PC nehybe, tak je nejlepsi reseni zmineny kabel, pokud ano, tak to chce experimentovat s nastavnim kanalu pomoci programu inSSIDer, pripadne se zde resila i uprava anteny wifi modemu viewtopic.php?f=1&t=4779 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Marzaus Odesláno 15. října 2013 Sdílet Odesláno 15. října 2013 a nenapadá vás proč se to děje až pár týdnů zpět? předtím šlo rok vše ok.. jinak vstup na anténu modem nemá.. což sem se dosti divil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojmax Odesláno 16. října 2013 Sdílet Odesláno 16. října 2013 Možná někdo v okolních bytech si pořídil wifi router a teď se kanály navzájem ruší. To by mohl být ten důvod. Citovat Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Marzaus Odesláno 24. října 2013 Sdílet Odesláno 24. října 2013 takže natažený kabel, zapojený switch a výsledek je stejný.. zjistil jsem ale, problém bude někde v PC, prestože je problém v obou, což dost nechápu.. ping pořád špatný velké kolísání, download mám asi 10Mbps, když se ali připojím na přímo bez switche tak mám 125Mpbs, takže by mě zajímalo, proč je ve switchi taková ztráta.. ale hlavní problém je latency, kolísání na obou noťasích, připojen spolubydlův z vedlejšího pokoje a měl to ok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. října 2013 Sdílet Odesláno 24. října 2013 to může klidně způsobovat zavirovanej komp, něco podobnýho už sem taky v jednom nejmenovanym podniku zažil Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Marzaus Odesláno 25. října 2013 Sdílet Odesláno 25. října 2013 ještě podotknu, že měření přes CMD vykazuje konstatní nízké hodnoty do 25ms.. udělám ještě pořádné měření na spolubydlovém, je možné, že jsme se zrovna trefili do nízkých hodnot, abych 100% vyloučil chybu dodavatele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Marzaus Odesláno 25. října 2013 Sdílet Odesláno 25. října 2013 takže spolubydlův noťas změřen přes WIFI, konstantně 30ms a cca 30Mbps, takže síť je v pořádku.. už ale nevím, čím ten pc ještě projet.. jestli to je vir, nebo špatný ovladač nebo co.. zaráží mě, že problém je na 2 PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.