Návštěvník europoint Odesláno 17. října 2013 Sdílet Odesláno 17. října 2013 Dobrý den, prosím o radu. Používám router Asus RT-N12, který mimo jiné umožňuje nastavit 4 "nezávislé" wifi sítě - každou s vlastním SSID. Nyní mi UPC navýšilo rychlost na 120 Mb/s a můj jinak k plné spokojenosti funkční router tuto rychlost už nestíhá (samozřejmě po kabelu - nemluvím o WiFi). Potřeboval bych poradit, jaký WiFi router v cenové relaci tak do 2000,- max. do 3000,- Kč koupit, aby splňoval následující podmínky: 1) Podpora multiple SSID (jsem lama a je pro mě snažší si nastavit 3 "sítě", které potřebuji pro sebe, děti, návštěvy) 2) Zvládal rychlost 120 Mb/s Ano, u stávajícího routeru jsem zkoušel upgradovat firmware na poslední i jsem zkoušel alternativní firmware, ale požadované rychlosti jsem nedosáhl. Když připojím PC k modemu přímo, rychlost je na UPC deklarované rychlosti. Neřeším zde rychlost internetu, ale hledám nový WiFi router, který umí multiple SSID a zvládá vysoké rychlosti. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 vyber si zde http://www.smallnetbuilder.com/lanwan/r ... harts/view jde o to, jak moc je router vykony a kolik dokaze z WAN portu poslat na LAN. ja mam dobrou zkusenost s routery znacky netgear, ale dobre jsou i drazsi Asusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.